Montblanc Star Reveil 7026 Meisterstück Automatic cu sonerie, mecanism 904 cu 31 de rubine (baza La Joux-Perret 5800)

CEAS BARBATESC MONTBLANC Inscris de Ceasornicar
0124
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

............ .............. .......... La Joux-Perret 5800 ........... ............... Montblanc. ........... ............ Meisterstück ........... ............ ......... "Der Armbandwecker" ..... M. Horlbeck, ........ ......... “Alarm am Arm” de Leo Beitl. .............. .

Montblanc International GmbH ........... ......... Simplo Filler Pen, ......... ........... ........... Montblanc (cel mai înalt vîrf din Europa). ........ ........... ........... Dunhill, ......... ............ ........... Vendome Luxury Group SA, ............. ............. ........ grupul Richemont, ............ ............. .......... Cartier, IWC, Van Cleef & Arpels, Panerai, Baume et Mercier, Jaeger-LeCoultre sau Vacheron Constantin. ............ ................ .......... Fabrique d’ Horlogerie MINERVA, ............ ............. .

........ ........ Grupul Swatch .......... ........... .......... mecanisme ETA, ............. ........ ............. ........... La Joux-Perret, .......... ............. ............... ..... Corum, TAG Heuer sau Hublot.

Ceasul face parte dintr-o colecție privată, din care proprietarul dorește să scoată la vînzare anumite piese pentru a face loc unor noi achizitii. Funcționează foarte bine și este în stare bună. Revizia a fost făcută recent. Se vinde împreună cu cureaua de prezentare, iar transportul cade în sarcina cumpărătorului. Alte accesorii pentru ceasuri găsiți la secțiunile „pernițe” și „cutii ceasuri”.

Atenție: feriți ceasul de lovituri sau șocuri mecanice puternice. Deși are un mecanism solid cu amortizoare la balansier, este totuși doar un ceas ! Feriți ceasul de apă și atmosfere umede, acide. Chiar dacă are garnituri de etanșare, în timp acestea slăbesc cîte puțin. Evitați apropierea de cîmpuri (electro)magnetice intense. Spirala balansierului este sensibilă, putînd rămîne cu un slab magnetism care îi perturbă funcționarea. Periodic, la 4-5 ani, e bine să-i faceți o nouă revizie la ceasornicar. Chiar și cel mai bun ulei se degradează în timpul unei funcționări mecanice îndelungate.

Data anunt: 01 ianuarie 2014 Actualizat: 04 februarie 2014 Vizualizari: 2068

Ceasornicar

Anunturi: 1380
Anunturi marcate ca vandute: 901
Membru din: 10-2012
Recomanda daca ai cumparat de la el:

Comentarii:

robert - 07 ianuarie 2014
Raporteaza nice watch,este ok 750 eur?
owner - 07 ianuarie 2014
Raporteaza Multumesc, dar pretul corect este afisat. Probabil ca 100 de euro in plus sau in minus n-ar constitui o problema, in definitiv nu banii sint motivatia mea principala, dar oferta dumneavoastra este mult prea mica. Acest ceas este 5.000 in magazin.
fanel - 13 ianuarie 2014
Raporteaza frumos montblanc,excelenta prezentarea!!!!!
owner - 13 ianuarie 2014
Raporteaza Din pasiune, altfel cine sta sa faca research la toate ceasurile :) Nici nu va imaginati ce dificil este uneori sa afli ceva despre o piesa sau alta... Tocmai de aceea, multumesc pentru aprecieri !
Coronita - 12 februarie 2014
Raporteaza Va salut, Coronitele sunt cele originale? Din poze nici una nu pare a avea steluta caracteristica, iar cea de la ora 14:00 apare cu alta forma mai peste tot pe internet.
owner - 12 februarie 2014
Raporteaza Din cite stiu, da, dar, cum am si specificat dealtfel, ceasul apartine unui alt colectionar care m-a rugat sa-i fac un serviciu. Am sa-l intreb, desi probabil ca exista modele diferite...


Adauga comentariul tau:






Recomandari
Alte ceasuri de la Ceasornicar
Omega
600 lei
Silvana
740 lei
Revista
720 lei
Raketa
600 lei