Junghans mecanism 620.00 in house

CEAS BARBATESC JUNGHANS Inscris de Ceasornicar
0231
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

...... ceas Junghans ........... mecanism Junghans 620.00 ....... in house ...... inginerii germani. ........ German Made........... .

Jughans Uhren GmbH ........ cea mai mare fabrică de ceasuri și mecanisme din Germania ........ Schramberg, ....... landul Baden-Wurttenberg, .......... Erhard Junghans ........ Jakob Zeller-Tobler, ........ „Junghans und Tobler”. ........ Max Bill ....... colecția Muzeului de Artă Modernă din New York. ....... primul ceas radio-controlat din lume, ......... primul ceas de mînă radio-controlat, ......... MEGA 1. ......... Seiko ....... .

Ceasul provine din colecția personală, arată bine și funcționează ca o mașină germană, adică perfect, la secundă. Piesa se vinde fără brățara de prezentare, iar transportul cade în sarcina cumpărătorului. Curele din piele, 100% handmade, gasiti la sectiunea "curele piele". Alte accesorii la sectiunile "pernite" si "cuti" ceasuri.

Atenție: feriți ceasul de lovituri sau șocuri mecanice puternice. Deși are un mecanism solid cu amortizoare la balansier, este totuși doar un ceas ! Feriți ceasul de apă și atmosfere umede, acide. Chiar dacă are garnituri de etanșare, în timp acestea slăbesc cîte puțin. Evitați apropierea de cîmpuri (electro)magnetice intense. Spirala balansierului este sensibilă, putînd rămîne cu un slab magnetism care îi perturbă funcționarea. Periodic, la 3-4-5 ani, e bine să-i faceți o nouă revizie la ceasornicar. Chiar și cel mai bun ulei se degradează în timpul unei funcționări mecanice îndelungate.

Data anunt: 14 mai 2013 Actualizat: 21 septembrie 2014 Vizualizari: 3435

Ceasornicar

Anunturi: 1380
Anunturi marcate ca vandute: 901
Membru din: 10-2012
Recomanda daca ai cumparat de la el:

Comentarii:

rogerio.mago - 24 octombrie 2013
Raporteaza Bună ziua. Stimate prieten. Sunt din Brazilia È™i-ar dori să fie în măsură să cumpere ceasuri de mână în È›ara dumneavoastră. Nu numai asta, dar va trebui să creaÈ›i o modalitate de a le cumpăra în cantități. va fi posibil? e-mail meu este rogerio.mago @ hotmail.com Multumesc
owner - 08 februarie 2014
Raporteaza Well, mister Mago, maybe we make it possible, depends by the terms and conditions... If you pay in advance, it is possible. I'm sorry, but i don't know WTF are mr. Nbongo from Niger, miss Andala from Bujumbura ori somebody from Brazil :) Have a nice day !
Catalinn111 - 19 iulie 2014
Raporteaza Acest ceas, ca si altele pe care le aveti la vanzare, apare de luni de zile ca fiind rezervat, insa totodata il actualizati mereu pentru vanzare... Cum e pana la urma, e rezervat sau nu ? Stima.
owner - 19 iulie 2014
Raporteaza Ma bucur ca urmariti postarle mele cu regularitate, sper sa si cumparati ceva :) Da, unele anunturi apar "rezervate" (nu chiar de mult timp, de exemplu acest Junghans este rezervat de 2-3 saptamini; a stat un an pe site, deci cine vroia sa-l cumpere putea s-o faca) pentru clienti permanenti. Fac rezervari pe termen mai lung NUMAI celor care au cumparat cel putin zece piese de-a lungul timpului, sau colectionarilor pe care-i cunosc si stiu ca sint oameni de cuvint. Le livrez lunar cite o piesa sau doua, in functie de cerere, pina la epuizarea lotului rezervat. Este firesc ca anumiti clienti permanenti si constanti sa aiba anumite facilitati.


Adauga comentariul tau:






Recomandari
Alte ceasuri de la Ceasornicar
Raketa
600 lei
THERMIDOR
435 lei
ROYCE
540 lei
Sindaco
360 lei