cutie din lemn (fag, stejar, tei) pentru 10 ceasuri

CEAS BARBATESC ACCESORII Inscris de Ceasornicar
0661
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

Cutie cu lăcaşuri potrivite pentru păstrarea în siguranţă a 10 (ZECE) ceasuri. Confecţionată din lemn plin, solid, fag, stejar sau tei, cu compartimente tot din lemn ! Este lăcuită, finisajele sînt de înaltă calitate, dimensiuni 28,7 x 18,3 x 8 cm. Capacul are balamale speciale, îngropate şi cu opritor. Pe exterior, capacul are una sau două închizători metalice, aurii.

De obicei, cutiile există în stoc, dar date fiind comenzile frecvente uneori este posibil ca stocul să fie epuizat. Cutia se produce la comandă, hand-made, de la tăierea lemnului pînă la rindeluire, finisare sau lăcuire. Deoarece procesul de fabricaţie este mai lent (fiind făcută în serii de minim 20 de bucăţi, în atelier handmade), uneori livrarea poate dura. Disponibilă în patru variante de culoare: abanos, cireş, mahon şi albastru.

Odată cu cutia se pot livra şi perniţe pentru ceasuri, la un preţ de 5 lei bucată (albe, negre, aurii sau alte culori, dreptunghiulare, umplute cu un material elastic). Cutia din lemn masiv şi perniţele elastice sînt combinaţia perfectă pentru păstrarea atît în condiţii estetice cît şi în siguranţă a ceasurilor dumneavoastră.

Data anunt: 23 noiembrie 2014 Actualizat: 07 aprilie 2020 Vizualizari: 914

Ceasornicar

Anunturi: 1148
Anunturi marcate ca vandute: 764
Membru din: 10-2012
Recomanda daca ai cumparat de la el:

Recomandari
Alte ceasuri de la Ceasornicar
Mardon
570 lei
Sekonda
200 lei
Arval
905 lei
Elvia
500 lei