curele ceas din piele de Şarpele lui Esculap (Zamenis longissimus), 20 mm, 16 mm, 15 mm şi 14 mm

CEAS BARBATESC ACCESORII Inscris de Ceasornicar
250 lei buc.
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

7 curele de ceas din piele de Şarpele lui Esculap (Zamenis Longissimus), culoare naturală, dublate cu piele de capră şi cusute cu aţă asortată. În stoc, dimensiunile:

1) lăţime 20 mm, lungime 85 mm (partea cu cataramă) şi 135 mm (partea cu găuri); cureaua are 8 găuri, cu pas de 7 mm. Pielea de şarpe este autentică, organică şi provine dintr-un laborator de cercetări. A fost tăbăcită şi prelucrată prin metode vegetale. Pielea nu a fost vopsită, coloritul şi modelele de pe solzi fiind specifice acestei specii de şarpe (stoc: 2 buc.).

3) lăţime 16 mm, lungime 66 mm (partea cu cataramă) şi 110 mm (partea cu găuri); cureaua are 8 găuri, cu pas de 7 mm. Pielea de şarpe este autentică, organică şi provine dintr-un laborator de cercetări. A fost tăbăcită şi prelucrată prin metode vegetale. Pielea nu a fost vopsită, coloritul şi modelele de pe solzi fiind specifice acestei specii de şarpe (stoc: 1 buc.).

4) lăţime 15 mm, lungime 66 mm (partea cu cataramă) şi 110 mm (partea cu găuri); cureaua are 8 găuri, cu pas de 7 mm. Pielea de şarpe este autentică, organică şi provine dintr-un laborator de cercetări. A fost tăbăcită şi prelucrată prin metode vegetale. Pielea nu a fost vopsită, coloritul şi modelele de pe solzi fiind specifice acestei specii de şarpe (stoc: 1 buc.).

5) lăţime 14 mm, lungime 66 mm (partea cu cataramă) şi 110 mm (partea cu găuri); cureaua are 8 găuri, cu pas de 7 mm. Pielea de şarpe este autentică, organică şi provine dintr-un laborator de cercetări. A fost tăbăcită şi prelucrată prin metode vegetale. Pielea nu a fost vopsită, coloritul şi modelele de pe solzi fiind specifice acestei specii de şarpe (stoc: 1 buc.).

Şarpele lui Esculap (Zamenis longissimus, cu o denumire mai veche – Elaphe longissima longissima) este un şarpe neveninos din familia Colubridae. În România este răspîndit sporadic, mai ales în Dobrogea, Oltenia şi Apuseni. Îi place căldura. Este un şarpe mare, cu o lungime de pînă la 2 m. Are un aspect zvelt, spatele este brun cu mulţi solzi dungaţi în lung cu alb. Abdomenul este alb-gălbui. Are o dungă închisă între ochi şi colţul gurii. Se mişca lent, dar se caţără foarte bine în copaci. Este unul dintre cei mai eleganţi şerpi din fauna României.

Este simbolul medicinei şi farmaciilor. Esculap, zeul medicinei în mitologia greacă, purta în mîna dreaptă un toiag înconjurat de un şarpe, care este considerat a fi şarpele lui Esculap. Potrivit unei legende din mitologia grecească antică, şarpele lui Esculap avea cunoştinţe despre plantele medicinale şi despre proprietăţile vindecatoare ale acestora. Pentru a afla aceste cunoştinţe, zeul medicinei s-a transformat în şarpe şi apoi a revenit la înfăţişarea de om, aflînd astfel aceste secrete preţioase pe care le-a folosit în tratarea bolnavilor. Astăzi şarpele lui Esculap este un simbol al medicinei. Fiica lui Esculap, Higeea, zeiţa sănătăţii, era înfăţişată cu un şarpe într-o mînă şi o cupă în cealaltă. Cupa Higeei cu şarpele lui Esculap încolăcit sînt considerate simbolul farmaciilor şi produselor farmaceutice.

Ceasul dumneavoastră are nevoie de o curea din piele elegantă şi rezistentă ? Gasiţi curele din piele de viţel, şarpe sau struţ la secţiunea „curele ceas”. Toate curelele sînt făcute la comandă, 100% hand-made, de la croială pînă la cusătură.

TOATE MATERIALELE SÎNT AUTENTICE ! Asta înseamnă că pielea de struţ este chiar de struţ, iar cea de şarpe chiar de şarpe. Există în magazine curele de ceas cu preţuri mult mai mari, pe care scrie „aligator” sau „croco”, dar care n-au văzut în viaţa lor nici măcar coada unui aligator ! La noi toate pieile din care se lucrează curelele de ceas sînt autentice, adică ORGANICE. Acceptăm orice test.

Pentru executarea în condiţii optime a unei curele hand-made din piele sînt necesare dimensiunile EXACTE ale curelei (dimensiunea între anse, distanţa între carcasă şi telescop, lungimea celor două părţi ale curelei, numărul găurilor şi distanţa (pasul) între ele începînd de la prima faţă de vîrf), o cataramă şi indicaţii privind culoarea pielii şi a aţei cu care trebuie cusută. Dacă clientul nu are cataramă putem pune noi una (de bună calitate), pe care clientul o va accepta aşa cum este, fără reclamaţii ulterioare. De asemenea, cureaua va fi executată respectînd întocmai indicaţiile clientului şi nu primim reclamaţii ulterioare, produsul fiind nereturnabil. O altă variantă (cea mai eficientă, în opinia noastră) este să ne trimiteţi ceasul şi noi să executăm cureaua după el. Garantăm returnarea în bune condiţii a ceasului. În condiţiile acestea, garantăm şi potrivirea perfectă a curelei între ansele ceasului.

Pentru curelele din piei exotice (şarpe, şopîrlă, struţ, rechin, pisică de mare etc.), designul depinde de pielea aflată pe stoc la acel moment (este posibil ca pielea de piton, sau de şarpe leopard, să nu fie pe stoc, dar să avem piele de viperă, de salamandră sau alte reptile.

Precizare importantă: nu ucidem animale ! Pieile sînt procurate din ferme sau crescătorii specializate (ferme de struţi), din laboratoare de cercetări, sau sînt recuperate de la animale sucombate din cauze naturale, ulterior tratate şi prelucrate de către specialişti.

Data anunt: 15 ianuarie 2017 Actualizat: 16 aprilie 2021 Vizualizari: 285
Contact

Vrei sa il cumperi? Contacteaza vanzatorul:

0747404440

Ceasornicar

Anunturi: 1142
Anunturi marcate ca vandute: 763
Membru din: 10-2012
Recomanda daca ai cumparat de la el:

Recomandari
Alte ceasuri de la Ceasornicar
ULTRA
435 lei
Olma
500 lei
Slava
750 lei
Bifora
255 lei