Doxa Antimagnetique mecanism 1147, foarte precis !

CEAS BARBATESC DOXA Inscris de Ceasornicar
0260
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

..... ceas Doxa ..... mecanism Doxa 1147 .... ETA 1080 ..... Ancora tip swiss ..... .

..... Doxa .... Georges Ducommun ...... ceasuri pentru mașini .... Doxa 8 zile ...... Bugatti ...... Ceasurile Doxa .... .

Ceasul provine din colecția personală, arată foarte bine și funcționează impecabil, la secundă ! La armare, remontoarul trebuie întors lin, nu bruscat, căci uneori mai „scapă”. Ceasul se vinde impreuna cu o curea dedicata, noua, din piele neagra, iar transportul cade în sarcina cumpărătorului. Pentru acest ceas puteți alege o frumoasă curea din piele autentică de struț, șarpe sau vițel (găsiți curele pentru ceas la secțiunea „curele piele”), 100% handmade. Alte accesorii pentru ceasuri găsiți la secțiunile „pernițe” și „cutii”.

Atenție: feriți ceasul de lovituri sau șocuri mecanice puternice. Deși are un mecanism solid cu amortizoare la balansier, este totuși doar un ceas ! Feriți ceasul de apă și atmosfere umede, acide. Chiar dacă are garnituri de etanșare, în timp acestea slăbesc cîte puțin. Evitați apropierea de cîmpuri (electro)magnetice intense. Spirala balansierului este sensibilă, putînd rămîne cu un slab magnetism care îi perturbă funcționarea. Periodic, la 4-5 ani, e bine să-i faceți o nouă revizie la ceasornicar. Chiar și cel mai bun ulei se degradează în timpul unei funcționări mecanice îndelungate.

Data anunt: 20 august 2013 Actualizat: 06 decembrie 2014 Vizualizari: 5259

Ceasornicar

Anunturi: 1380
Anunturi marcate ca vandute: 898
Membru din: 10-2012
Recomanda daca ai cumparat de la el:

Comentarii:

Nicolae - 21 octombrie 2013
Raporteaza va salut. sunt interesat de acest ceas. daca cumva, din intamplare, nu se finalizeaza tranzactia, ca vad ca e rezervat cam de mult, sunt dispus sa va ofer pretul cerut.
mircea - 27 decembrie 2014
Raporteaza buna seara, nu este acelasi ceas care acum cateva zile costa 298 lei?
owner - 27 decembrie 2014
Raporteaza Ba da, si ma bucura faptul ca urmariti postarile mele :) O data pe an, la finalul anulu, fac mici ajustari de preturi. E firesc, daca a trecut un an peste ele. Daca sinteti interesat de aceasta piesa, desigur ca 12 lei n-au cum sa conteze, dar v-o pot livra la acelasi pret, nu-i nici o problema. Oricum, pretul este mai mult decit decent :)
mircea - 27 decembrie 2014
Raporteaza buna dimineata si dvs. Intr-adevar, ceasul isi merita toti banii, dar, in primul rand voiam sa va felicit ptr modul extrem de profesionist in care va prezentati produsele. In al doilea rand va voi contacta pentru mai multe detalii pe adr dvs de mail (poate imi faceti recomandare care dintre ele o uzitati mai mult).
owner - 27 decembrie 2014
Raporteaza Multumesc pentru aprecieri, este cea mai frumoasa rasplata pentru munca de documentare uneori foarte cronofaga si neremunerata :) Puteti sa-mi trimiteti e-mail pe oricare dintre adrese. Sau puteti vizita pagina mea personala, a carei adresa n-o pot posta aici din motive de fair play dar o puteti usor deduce.


Adauga comentariul tau:






Recomandari
Alte ceasuri de la Ceasornicar
Orex
355 lei
Pobeda
330 lei
Lanco
400 lei
THERMIDOR
650 lei
Roxy
710 lei