Zenith antique, rar, cca. 1919, carcasa argint

CEAS BARBATESC ZENITH Inscris de ion66
1
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

Redus. Pret fix.

Ceas foarte rar de la celebra manufactura Zenith, trench watch antique, an cca. 1919, carcasa argint, toate componentele originale. Ceasul nu functioneaza pt ca are un capat al axului balans rupt. Restul balansierului ok , inclusiv spiralul.
Iar ceasul este complect, dupa cum se si vede. Axul se poate face la ceasornicar adevarat, nu la schimbatorii de baterii si curele de la coltul strazii. Oricum se gasesc si pe net sau ebay pe la 10-15 euro. Eventual , daca deranjeaza se poate reabilita si cadranul unde este afectat, ori inlocuit cu un cadran generic, pt ca se mai gasesc. E nevoie si de un indicator secundar, axul e la locul lui. Semnat peste tot cu firma Zenith, pe cadran, mecanism, pe ambele capace. Capacul interior , la desfacere , se desprinde din balama. Nu este rupt nimic , nici din capac nici din locasul din carcasa, ci doar pinul balamalei respective. La montare sta fix si nu face nici un detanj. Capacul exterior e ok si se inchide ok. Mecanism Zenith , 15 jewels cu regulator special pt reglajul preciziei.
Dimensiuni barbatesti si pentru azi: 34,5/35,5 x 38,5 mm la capat anse.
Curea textila vintage, speciala pentru lugurile fixe ale ceasului.
Daca ceasul, nu se vinde la acest pret, atunci , cand ii va veni randul il voi duce eu la reparatie-reabilitare.
Deocamdata trebuie sa stea la rand pt ca sunt mai multe care asteapta si posibilitatile financiare sunt limitate. Daca nu se vinde si il voi repara, pretul de vanzare va fi in concordanta cu raritatea ceasului si preturile de pe siteurile internationale, adica de cateva ori mai mare decat cel cerut la acest moment.

Data anunt: 10 martie 2020 Vizualizari: 0

ion66

Anunturi: 50
Anunturi marcate ca vandute: 50
Membru din: 11-2008
Recomanda daca ai cumparat de la el: