Wostok calibru 2209, indicatoare oțel albăstrit termic

CEAS BARBATESC WOSTOK Inscris de Ceasornicar
0126
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

......... ......... fosta Uniune Sovietică, ....... ........ ... Wostok 2209 ...... 18 rubine, .......... ............ ............. ............. ... Poljot 2209, Raketa 2209, Zaria 2209 ....... ........ ....... ceasuri extraplate.

......... ........... Wostok .......... ........ ....... Tschistopol Glavpribor, pe rîul Kama. ............ ............ Tschistopol Ciasovaia Zavod ............ ............... Wostok .... ......... ...... ceasurile Pobeda. ............... ceasul Kama....... ............ ....... ceasul Komandirskie........... .......... mecanismul Wostok 2809......... ........ Zenith 135. ..... .............. ...... Volna, Wostok sau Almaz.

Ceasul se află într-o condiție tehnică și estetică excelentă. Revizia a fost făcută recent. Piesa se vinde fără curea, iar transportul cade în sarcina cumpărătorului.

Atenție: feriți ceasul de lovituri sau șocuri mecanice puternice. Deși are un mecanism solid cu amortizoare la balansier, este totuși doar un ceas ! Feriți ceasul de apă și atmosfere umede, acide. Chiar dacă are garnituri de etanșare, în timp acestea slăbesc cîte puțin. Evitați apropierea de cîmpuri (electro)magnetice intense. Spirala balansierului este sensibilă, putînd rămîne cu un slab magnetism care îi perturbă funcționarea. Periodic, la 3-4-5 ani, e bine să-i faceți o nouă revizie la ceasornicar. Chiar și cel mai bun ulei se degradează în timpul unei funcționări mecanice îndelungate.

Data anunt: 18 septembrie 2013 Actualizat: 08 februarie 2014 Vizualizari: 1639

Ceasornicar

Anunturi: 1380
Anunturi marcate ca vandute: 901
Membru din: 10-2012
Recomanda daca ai cumparat de la el:

Comentarii:

marian_sro - 19 septembrie 2013
Raporteaza nu stiu cat vinzi cu descrierile astea , dar de la mine ai tot respectul pt cea ce scrii.chiar daca sunt traduceri sau copy/paste
owner - 19 septembrie 2013
Raporteaza Va multumesc pentru aprecieri ! Dupa cum puteti vedea din istoricul vinzarilor mele (si va asigur ca este autentic !), vind destul de bine. De altfel, sint cam singurul care isi pierde timpul cautind informatii, uneori extrem de greu de gasit, despre marci si branduri despre care n-a auzit nimeni vreodata. Nu ma refer la ceasurile rusesti, desi la unele mecanisme e greu si-aici :) Cu specificatia ca "descrierile" nu reprezinta un element de marketing, ci o pasiune, si reflecta realitatea: eu descriu un mecanism cu date precise, si dau informatii despre marca si brandul respectiv, informatii reale 100%, chiar daca uneori par romantate. Si nu, in nici un caz nu sint copy paste ! :) Mi-am pierdut multe nopti cautind informatii orologere ca sa stiu ca numai din pasiune poti face asta... Multumirea vine atunci cind oamenii ca dumneavoastra apreciaza ceea ce fac :)
marian_sro - 19 septembrie 2013
Raporteaza nici nu am sugerat ca e marketing.chiar daca probabil face bine la vanzari.eu sigur as prefera un vanzator ca dumneavoastra decat unu care pune 3 semipoze si nici o informatie.daca nu e copy/paste cu atat mai bine.
daca tot am mai intervenit stirc si o intrebare:gasesc la dumneavostra un cadran de wostok precision.dar in chirilica si in stare aproape de nos.
multumesc
marian
owner - 19 septembrie 2013
Raporteaza Din pacate cadran n-am, caci nu am piese, cadrane si geamuri, eu de obicei colaborez cu citiva ceasornicari. Iar de Wostok precision class... mi-e teama ca veti gasi cu greu... Oricum, perseverati, caci este un ceas "de pastrat" ;)


Adauga comentariul tau:






Recomandari
Alte ceasuri de la Ceasornicar
pronto
400 lei
Wostok
850 lei
Ghitor
250 lei
Roxy
710 lei
Diehl
400 lei