un superb ceas damă vintage Lacher by LACO, funcțional, anii 80

CEAS DAMA LACO Inscris de Dusty (Bucuresti) Stare: Folosit
120 lei
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

un foarte elegant și rar model Lacher, serie limitată (experimentală), carcasă tank placată cu aur și cu inserții de semiprețioasă pe laterale, mecanism cu 5 rubine, curea piele naturală și cataramă aurită (prima și singura curea pe care a avut-o ceasul!...), revizie recentă, baterie în uz, componență originală, geam zgâriat (se poate polisha)
Dimensiuni carcasă 21x21mm, grosime 7mm, 13mm distanța între anse.
Scurt istoric al brand-ului
Compania Lacher & Co. - denumirea Laco derivată din primele silabe - a fost fondată de Frieda Lacher și Ludwig Hummel la Pforzheim la mijlocul anilor 1920. La acea vreme, mulți producători de ceasuri de la Pforzheim obișnuiau să-și potrivească carcasa aproape exclusiv cu mecanisme elvețiene, fie livrate complet, fie ca piese individuale - o economie considerabilă în taxele vamale - care puteau fi apoi finisate și reasamblate chiar de fabrici.
Tânăra afacere a lui Frieda Lacher și Ludwig Hummel a început cu succes, totuși, după câțiva ani, fondatorii urmau să meargă pe căi separate. Hummel a continuat să administreze cea mai mare parte a companiei inițiale, fabrica de ceasuri Laco, în timp ce Frieda Lacher a început să producă piese de precizie pentru ceasuri de mână, precum roți și pinioane. Mai târziu, sub îndrumarea fiului ei Erich Lacher, filiala lui Frieda urma să înceapă din nou să producă ceasuri complete. Erich Lacher a intrat în firmă în 1936, care a fost apoi redenumită „Erich Lacher Uhrenfabrik”.
Livrare: Posta Romana / plata ramburs. Pretul nu include taxele postale, acestea vor fi platite de cumparator.

Data anunt: 10 ianuarie 2022 Vizualizari: 0
Contact

Vrei sa il cumperi? Contacteaza vanzatorul:

0731343131

Dusty

Anunturi: 19
Anunturi marcate ca vandute: 2
Membru din: 01-2016
Recomanda daca ai cumparat de la el:

Recomandari
Alte ceasuri de la Dusty
Pobeda
150 lei
Luch
70 lei
temco
80 lei
Poljot
170 lei
ZVEZDA
100 lei