Swarovski Piazza Grande Quartz

CEAS BARBATESC SWAROVSKI Inscris de vagsoftware (BUCURESTI)
899 RON
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

"Piazza Grande" pentru bărbați este inspirată de cel mai bine vândut "Piazza", care a fost introdus când a fost lansată prima colecție de ceasuri Swarovski la Baselworld 2009.

Incorporând formele urbane influențate de arhitectura contemporană, linia "Piazza Grande" Quartz Rose Gold va atrage bărbații care caută eleganță modernă, atât rafinată, cât și masculină, combinând în același timp precizia și calitatea ceasului elvețian.

Acest ceas distinctiv, cu diametrul său mare de 42 mm, exemplifică puritatea liniei. În interiorul inelului clasic al cadranului de ceas, semnul Swarovski Swan aplicat manual își ia locul în partea de sus a cadranului. Fiecare marcator de ore are mai mult de un cristal, cu excepția orelor 12. Cadranul negru fatetat contrasteaza cu limbile care contorizează fiecare oră, minut și secundă. Pe partea dreaptă, carcasa cilindrică din otel este împodobită cu elemente decorative din ceramică alba rezistentă la zgârieturi, care este fațetată folosind expertiza reală a Swarovski. Remontorul este, de asemenea, creat în ceramică și are 24 de fațete, o adevărată experiență tehnică în lucrul cu un astfel de material. Atenția la detalii ale acestei noi creații, atemporale, cu un design orologic fără echivoc, se extinde până la spatele casetei din inox, cu logo-ul Swan.

Data anunt: 29 iunie 2018 Actualizat: 05 decembrie 2019 Vizualizari: 0
Contact

Vrei sa il cumperi? Contacteaza vanzatorul:

+40730177198

vagsoftware

Anunturi: 6
Anunturi marcate ca vandute: 2
Membru din: 07-2009
Recomanda daca ai cumparat de la el:

Inca nu exista comentarii.


Adauga comentariul tau:






Recomandari
Alte ceasuri de la vagsoftware
Citizen
699 RON
Longines
1300 RON
Hamilton
2800 RON