SEIKO MILITAR FIELDMASTER CONTRA'S NOS RAR - Redus de la 1500 Euro

CEAS BARBATESC SEIKO Inscris de denkhan
1500 eur
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

Ofer un ceas din colectia proprie,extrem de rar, singurul exemplar la vinzare in Romania. Este un ceas exclusivist, fiind fabricat in anul 1980 pentru uz exclusiv militar si a echipat exclusiv cadre militare din conducerea gherilelor anticomuniste provenite din garda nationala a lui Anastasio Somosa in Nicaragua.Aceste gherile au fost sprijinite de Statele Unite ale Americii cu fonduri obtinute din profitul vinzarilor de armament catre Iran,prin intermediul CIA.

Ceasul are o conditie NOS(New Old Stock) are cutia originala,este foarte putin purtat si are inca tziplele pe capacele spate.Modelul prezentat,produs in anul 1980, are codul SAZ 018,ref. 2C21-0080 + GA99-0140 si este compus din trei parti, doua putind fi atasate la cureaua de silicon. Una din parti este ceasul cu mecanism cu quartz care este partea fixa,iar celelealte doua componente sunt interschimbabile,folosind un suport identic cu cel al ceasului, in care se fixeaza prin filetare si prin intermediul unui surub de siguranta sub forma unei coronite. Este vorba de o Busola si un Map Meter, folosite pentru orientare si calculul distantelor pe harta.Modelul cu patru piese,care are in plus un ceas digital cu alarma,a fost produs ulterior,in anul 1983.
Cele doua carcase sunt din Titan,sticlele sunt din cristal Hardlex. Indicii de la Busola si de la ceas ,ca si marker-ii orari sunt vizibili la intuneric. Calitati tehnice deosebite : rezistenta antiacvatica 10 Atm(100m) ; rezistenta la socuri prin cadere,sau lovire ; antimagnetic ; rezistent la temperatura de la -40 de grade C, pina la +60 de grade C, in acest sens fiind cel mai rezistent din lume ; cristalul deosebit de rezistent la zgirieturi, gros de 2mm, impregnat cu o substanta speciala antiaburire si antiorbire ; rezistent la coroziune,carcasa de titan tratat ,rezista fara daune in apa sarata mai mult de 24 de ore; rezistenta chimica sporita,nu se deterioreaza de la alcool si uleiuri cosmetice ;este foarte bine protejat impotriva murdariei si prafului ; rezistent la gaze ca amoniac, monoxid de carbon s.a. ; luminiscenta sporita pe timp de noapte,indicatorii ceasului si busolei putind fi citite de la 25cm in intuneric total ; greutate redusa,total 56g ; a fost construit pentru a respecta caracteristicile in materie de securitate si fiabilitate. Toate acestea il recomanda ca fiind un ceas unic.Lungime 55mm,latime 28mm fara coroana.
Accept unele variante de schimb.
----
denkhan

Data anunt: 14 ianuarie 2015 Actualizat: 07 octombrie 2020 Vizualizari: 2609
Contact

Vrei sa il cumperi? Contacteaza vanzatorul:

0725066490

denkhan

Anunturi: 355
Anunturi marcate ca vandute: 298
Membru din: 04-2009
Recomanda daca ai cumparat de la el:

Recomandari
Alte ceasuri de la denkhan
Garmin
75 lei
CLARTE
5500 LEI
Sultana
1150 euro