Provita automatic model deosebit, mecanism ETA 2789

CEAS BARBATESC PROVITA Inscris de Ceasornicar
0100
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

Ceasul este echipat cu un mecanism ETA 2789 automatic cu armare dublă, 25 de rubine, ................ ............ ........... ........... ............ ........... ........ .......... .......

Provita este un ........ .......... ........ .......... Franz Schnurr ...... ....... .. Pforzheim. .......... ............ .......... ........... .ceasurilor Provita ............ ............. ............ .... mareșalul Hermann Göring, „părintele” aviației militare naziste, Luftwaffe, ..... ........... ............ ............ ............ ............. .............. ............ ............. ................ !

Ceasul este aproape NOS, arată excelent și funcționează foarte bine. Provine din colecția personală și a fost recent verificat și reglat, dar recomandăm totuși o revizie completă. Ceasul se vinde împreună cu brățara de prezentare, iar transportul cade în sarcina cumpărătorului. Pentru acest ceas puteți alege o frumoasă curea din piele autentică de struț, șarpe sau vițel (găsiți curele pentru ceas la secțiunea „curele piele”). Alte accesorii pentru ceasuri găsiți la secțiunile „pernițe” și „cutii”.

Atenție: feriți ceasul de lovituri sau șocuri mecanice puternice. Deși are un mecanism solid cu amortizoare la balansier, este totuși doar un ceas ! Feriți ceasul de apă și atmosfere umede, acide. Chiar dacă are garnituri de etanșare, în timp acestea slăbesc cîte puțin. Evitați apropierea de cîmpuri (electro)magnetice intense. Spirala balansierului este sensibilă, putînd rămîne cu un slab magnetism care îi perturbă funcționarea. Periodic, la 3-4-5 ani, e bine să-i faceți o nouă revizie la ceasornicar. Chiar și cel mai bun ulei se degradează în timpul unei funcționări mecanice îndelungate.

Data anunt: 03 iulie 2013 Actualizat: 30 noiembrie 2013 Vizualizari: 2155

Ceasornicar

Anunturi: 1142
Anunturi marcate ca vandute: 763
Membru din: 10-2012
Recomanda daca ai cumparat de la el:

Inca nu exista comentarii.


Adauga comentariul tau:


Recomandari
Alte ceasuri de la Ceasornicar
Texin
425 lei
fero
410 lei
Sekonda
200 lei
Luch
370 lei