Moscow Classic Vodolaz 3603/00631020

CEAS BARBATESC VODOLAZ Inscris de ionut2009
Vandut
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

vandut

Data anunt: 16 mai 2013 Actualizat: 01 iunie 2013 Vizualizari: 2542

ionut2009

Anunturi: 27
Anunturi marcate ca vandute: 24
Membru din: 05-2010
Recomanda daca ai cumparat de la el:

Comentarii:

don - 01 iunie 2013
Raporteaza cand vad mincinosi d-astia..ceasul nu e din colectia proprie fiindca e nou si ai mai multe..si nu mai e rusesc ci chinezesc....
2009ionut - 01 iunie 2013
Raporteaza Domnule, in primul rand, ar trebuie sa va revizuiti vocabularul; in al doilea rand, ceasul este din colectia personala si nu e nou -- arata foarte bine, insa nu e nou, se poate observa; iar, in al treilea rand, trebuie sa va informez ca ceasul nu este nici macar 0,1% chinezesc, asa cum spuneti si poate chiar si credeti. Se vede ca aveti nu cunoasteti nimic din, hai sa-i spunem, abc-ul orologeriei. Cum puteti sustine asa ceva, din moment ce si cel mai neinstruit ceasornicar isi poate da seama din fotografie ca mecanismul este Molnija 3603, adica are dispozitiv antisoc -- baza, sa spun asa, a acestui mecanism mecanism este 3602, caruia ii lipseste dispozitivul amintit. Acest mecanism este de dimensiuni mari si echipa, in trecut, ceasurile de buzunar, asa cum o facea si mult mai celebrul si mai calitativul Unitas 6497. De altfel, rusii, din cate stiu eu, s-au inspirat, in proiectarea acestui mecanism (molnija 3602/3603), dupa Unitas, asa cum au facut-o si cu Vostok-ul 2416, acesta avand ca sursa de inspiratie ETA 2824, si si cu Poljot-ul chronograph cu sursa Valjoux -- acesta, daca nu gresesc, a fost facut chiar pe masini importate din Elvetia, adica pe masinile care construiau Valjoux-ul, bineinteles acestea fiind scoase la vanzare de elvetieni, deoarece nu mai raspundeau standardelor si cerintelor.
Ei, iata ca v-am tinut, gratis, o scurta lectie de istorie orologerica.
Ca fapt divers, meseria mea nu este nici pe departe aceea de ceasornicar si, in nici un caz de negustor de ceasuri. Eu nu fac profit vanzand ceasuri. Eu vand ceasurile care le-am cumparat pentru mine -- in pierdere bineinteles, e normal.
Discutia e lunga..., insa eu sper ca am reusit cat de cat sa va inlatur suspiciunile.
In cazul in care va veti prezenta scuzele de rigoare, as putea sa va spun mai multe despre ceasuri, bineinteles: ata cat stiu si cat ma pricep si eu, deoarece nu sunt nici pe departe vreun specialist.
2009ionut - 01 iunie 2013
Raporteaza A!, era sa uit: aflati ca este acelasi ceas si, din prina faptului ca, atunci cand l-am plasat pe site, inregistrarea a avut loc, efectiv, a doua zi, l-am mai plasat o data, crezand ca nu mi l-a inregistrat. Se mai intampla atunci cand site-ul nu recunoaste o anumita denumire, titlu etc.
fero - 01 iunie 2013
Raporteaza PLASAREA UNUI ANUNT SE FACE O SINGURA DATA , IAR DACA ATI GRESIT AR TREBUI SA-L STERGETI PE CELALAT...
alexandru - 01 iunie 2013
Raporteaza daca ar fi de fair play da l-ar face , dar a mai facut si acest lucru si in trecut
malin - 01 iunie 2013
Raporteaza Nu mai spune , inregistrarea a avut loc a doua zi ........se intampla des la dumneata........cei drept !
2009ionut - 01 iunie 2013
Raporteaza Da, domnilor, sau domnule Alexandru/Malin, mi s-a mai intamplat si cu Seiko Monster Orange, si cu unul din ceasurile Orient scoase acum la vanzare, si cu Casio G-schock, si daca ma uit in urma va pot da lista completa.
Nu am facut-o intentionat si nu am eu nici o vina. Daca as fi facut-o intentionat, as fi inregistrat fiecare ceas de cate doua, trei sau chiar mai multe ori. E acelasi lucru care se intampla si la mail-uri: trimiti un mail, iti apare ca expedierea nu a reusit, trimiti din nou mail-ul si destinatarul are acelasi mail de doua ori.
In ceea ce priveste fair-play-ul, nu stiu daca e de datoria mea sa sterg un anunt atata vreme cat nu a aparut de doua ori din vina mea. eu am vrut sa apara o singura data.
Ce avantaj as avea eu daca un anunt apare de doua ori consecutiv, o data la 15 zile cand se poate actualiza anuntul? Ia spuneti-mi si mie, deoarece mie imi scapa, nu-i gasesc sensul!
Dar ceea ce nu pot intelege este urmatorul lucru; cu ce va deranjeaza pe dumneavoastra personal acest fapt? Din pricina asta nu-l puteti cumpara? Acest lucru v-a stricat sfarsitul de saptamana?
!! - 01 iunie 2013
Raporteaza Este contrar regulamentului dublicarea aceleiasi anunt si de care de altfel ati luat si cunostiinta la crearea contului , dar in Romania nu se tine cont de absolut nimic !
adi - 01 iunie 2013
Raporteaza PACAT CA CEASUL E UNUL RUSESC .
2009ionut - 01 iunie 2013
Raporteaza pentru domnule "!!":
se scrie si se citeste aceluiasi anunt, nu "aceleiasi anunt".

Pentru domnul Adi:
De ce vedeti un pacat provenienta ruseasca a acestui ceas? Rusii sunt totusi cineva in lume: scoala de pictura ruseasca, scoala de balet ruseasca, scoala de literatura ruseasca, scoala de muzica ruseasca -- toate celebre in lume. Cand voi auzi de scoala de ceva romaneasca celebra in lume, imi voi schimba atitudinea, pana atunci, insă...
Marii scriitori rusi, mariii pictori rusi, mariii filosofi rusi, marii muzicieni rusi sunt studiati in lume, in cele mai mari universitati. Cand vom fi si noi, romanii, repere culturale ale lumii, ne vom putea compara cu ei. Pana atunci...
mastacan - 02 iunie 2013
Raporteaza Exclamatule, "!!", ai dreptate, "in Romania nu se tine cont de nimic", nici macar de ortografie, ca vad ca nici nu stii sa scrii, dar scrii totusi.

Domnule "2009ionut",
inchide dom'le forumul si nu mai lasa analfabetii si tot felul de pierde-vara sa comenteze pe aici. Astia si-ar dori acest ceas pentru ca e frumos asta-i adevarul dar pentru ca n-au bani nici sa traverseze strada de dusmanie ca nu il pot cumpara gasesc tot felul de motive pentru a comenta. Chiar nu-ti dai seama? Ia pune-i pretul 50 ron sa vezi ca nu mai este nimeni deranjat de numarul anunturilor, nici de tara producatoare, nici de nimic.
Inchide forumul cum ti-am zis si bafta la vanzare
2009ionut - 02 iunie 2013
Raporteaza Pentru dl. Nicolae:

V-am sters comentariul, deoarece nu dumneavoastra hotarati daca s-a vandut sau nu. Abtineti-va, va rog, de la astfel de decizii gratuite care frizeaza lipsa de civilizatie. Deocamdata nu-mi amintesc sa va fi solicitat voluntarismul in asfel de afirmatii.
adi - 02 iunie 2013
Raporteaza Da, intradevar rusii sunt totusi cineva in lume si bine ca noi romanii nu avem asa repere "culturale " :

LENIN , STALIN , HRUSCIOV , BREJNEV , GORBACIOV & CO.

COMUNISM , PERESTROIKA ( CEKA , KGB , GULAG etc . )

Pana atunci sa nu subestimam.
maxim - 02 iunie 2013
Raporteaza Basarabia si tezaurul nationalse tot la cei cu repere culturale se afla.
2009ionut - 02 iunie 2013
Raporteaza pentru dl. Adi:
Discutia e lunga, iar exemplele pe care le dati la modul ironic, cu exceptia lui Lenin, nu sunt personalitati ale culturii. Multi, cei mai multi romani, ignoranti, ce-i drept, vorbesc despre Lenin ca despre un prost, un incult etc. Confunda atitudinea sa politica si chiar morala cu conditia sa culturala. Eu cred ca multi ar dori, daca nu ei, macar copii lor, sa ajunga sa stie, cum se spune, cartea pe care o stia Lenin sau sa aiba inteligenta pe care a avut-o el. In rest..., criminali, oameni politici corupti, demnitari manati de interese personale au avut multi, dar aceasta nu are legatura cu cultura poporului respecvtiv. Ei, rusii, de pilda, l-au avut pe Stalin, dar l-au avut si pe Dostoievski. Noi l-am avut, tot de pilda, pe Ceausescu, insa n-am avut un Dostoievski.
Vina este a mea ca am dat curs unei astfel de discutii pe un site de vanzari de ceasuri. Nu-i locul aici sa discutam astfel de probleme. Fiti ingaduitor.

Pentru dl. Maxim:
Haideti sa va dau un exemplu: Francois Villon, in viata de zi cu zi, a fost talhar, dar asta nu inseamna ca nu a fost si un mare poet al lumii nu numai al Frantei. Vedeti, nu are nici o legatura una cu alta. Faptul ca Basarabia si tezaurul se afla la rusi nu inseamna ca Boris Pasternak, laureatul premiului Nobel pentru literatura din 1958, nu a fost un mare scriitor al lumii nu numai al rusiei.
Dar va rog acelasi lucru: haideti sa incheiem aceasta discutie aici.
va multumesc!
maxim - 02 iunie 2013
Raporteaza Boris Pasternak este de nationalitate evreieasca si a fost supus abuzurilor din rusia comunista desi a adus un premiu Nobel pt. tara sa natala .
alexandru - 02 iunie 2013
Raporteaza Care este ultimul pret al ceasului avand in vedere care are niste zgarieturi pe spate si care se vede cu claritate pe fotografia atasata de dvs. ?
2009ionut - 02 iunie 2013
Raporteaza Domnule Alexandru, acest ceas este deocamdata intrat, ca sa spun asa, in interesul unui domn. Prin urmare, pana maine, 3 iunie, nu va pot spune nimic referitor la pretul acestui ceas. Dar, daca domnul respectiv se razgandeste si daca dumneavoastra sunteti cu adevarat interesat de cumpararea ceasului, va rog sa ma contactati pe mail, incepand de maine.
Va multumesc!


Adauga comentariul tau:






Recomandari
Alte ceasuri de la ionut2009
Seiko
fix 450 lei + transport -- redus de la 600 lei
HELIX Okto diver 300m
0 ron astept oferte
Helix
0 ron -- astept oferte