Gigandet stare excepțională mecanism Venus 240 cu trei amortizoare

CEAS BARBATESC GIGANDET Inscris de Ceasornicar
0162
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

Gigandet ........... vintage ............. mecanism Venus. .............. mecanism Venus 240 ............. amortizor Incabloc ............. amortizoare Girocap, ............... .

Gigandet, ............. Tramelan, ............ cantonul Berna. ............. Breitling: .......... Charles Gigandet, ........... Wakmann, ............. Statelor Unite ........... ceasuri elvețiene, Breitling ............ America ............. Wakmann ............. Gigandet ........... Icko Wakmann, ............. ceasurilor Breitling ........... Războiul civil din Spania .......... Wackmann, ............ Charles Gigandet ............... Victorinox ...... .

Ceasul arată bine și funcționează bine. Are revizia făcută la zi. Ceasul se vinde împreună cu cureaua de prezentare, iar transportul cade în sarcina cumpărătorului. Pentru acest ceas puteți alege o frumoasă curea din piele autentică de struț, șarpe sau vițel (găsiți curele pentru ceas la secțiunea „curele piele”). Alte accesorii pentru ceasuri găsiți la secțiunile „pernițe” și „cutii”.

Atenție: feriți ceasul de lovituri sau șocuri mecanice puternice. Deși are un mecanism solid cu amortizoare la balansier, este totuși doar un ceas ! Feriți ceasul de apă și atmosfere umede, acide. Chiar dacă are garnituri de etanșare, în timp acestea slăbesc cîte puțin. Evitați apropierea de cîmpuri (electro)magnetice intense. Spirala balansierului este sensibilă, putînd rămîne cu un slab magnetism care îi perturbă funcționarea. Periodic, la 3-4-5 ani, e bine să-i faceți o nouă revizie la ceasornicar. Chiar și cel mai bun ulei se degradează în timpul unei funcționări mecanice îndelungate.

Data anunt: 27 octombrie 2013 Actualizat: 26 aprilie 2014 Vizualizari: 2702

Ceasornicar

Anunturi: 1380
Anunturi marcate ca vandute: 897
Membru din: 10-2012
Recomanda daca ai cumparat de la el:

Comentarii:

suciu teodora - 25 ianuarie 2014
Raporteaza ma intereseaza
owner - 25 ianuarie 2014
Din pacate este rezervat deja. Daca doamna se razgindeste (desi n-as crede :D), am sa va dau de stire. Intre timp, poate descoperiti si alte piese interesante pe pagina mea personala, pe care n-o pot trece aici din motive de corectitudine, dar o puteti deduce :)


Adauga comentariul tau:






Recomandari
Alte ceasuri de la Ceasornicar
Luch
380 lei
Texin
425 lei
Sekonda
450 lei