Garmin ForeRunner 210

CEAS UNISEX GARMIN Inscris de franti222 (Timisoara)
450 lei
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

Ceas original Garmin ForeRunner 210 + HRM, pt sportivi, alergători, bicicliști, fitness, etc. Ceasul este nou, nefolosit, nu este activat online, nu a fost purtat niciodata! A fost primit !Preț magazin este 860 ron, preț vânzare 450 ron, negociabil, nu fac schimburi, astept oferte de pret ! Perfect pt cadou ! Preferabil predare personală! Se poate trimite și prin curier ! Poze reale !

Detalii
Ceasul sport Forerunner 210 oferă opțiuni pentru orice stadiu al antrenamentului şi date în timp real, precum ritmul, distanţa şi timpul, utilizând un receiver GPS de înaltă senzivitate, cuplat cu tehnologia Garmin HotFix, care găseşte şi menţine recepţia sateliţilor.

Garmin Forerunner 210 - Se pot seta alerte ale ritmului cardiac pentru notificări atunci când utilizatorul depăşeşte sau este sub limita obiectivelor.

Durata de viaţă a bateriei este de 8 ore în modul GPS şi de antrenament şi până la trei săptămâni în modul power-safe. Disponibil într-un design lucios stilizat negru, Forerunner 210 poate fi purtat ca un ceas de zi, chiar şi în afara programului de antrenament.

Utilizatorii pot câştiga timp încărcând bateria şi uploada informaţii pe Garmin Connect, în acelaşi timp, printr-o conexiune USB – ce poate fi folosită de asemenea pentru a încărca update-uri de software gratuit rapid de la connect.garmin.com.

Garmin Forerunner 210 dispune de un dispozitiv de măsurare a ritmului cardiac, cu cinci zone care pot fi personalizabile. Ceasul de fitness oferă un calculator de calorii consumate pe baza ritmului cardiac, ce indică cu acurateţe volumul de calorii arse.

De asemenea, stochează şi afişează sute de ore de sesiuni - alergătorii putând vizualiza rezultatele totale. Odată conectaţi la Garmin Connect, utilizatorii pot încărca rapid şi uşor sesiunile, calcula totalul rezultatelor, stabili obiective, împărtăşi sesiuni cu prietenii şi familia şi participa într-o comunitate fitness online cu până la 40 de milioane de activităţi din întreaga lume.

Garmin Connect afişează date precum timpul, distanţa, viteza, elevaţia şi ritmul cardiac. Aceste informaţii sunt afişate prin tabele, ilustraţii, rapoarte şi o varietate de reprezentaţii cartografice precum străzi, fotografii, date topografice şi hărti de elevaţie, dar şi aplicaţia Google Earth.

Alte detalii:

Unit dimensions: 4.5 x 6.9 x 1.4 cm
Display size: 2.5 x 2.5cm
Display resolution: 52 x 30 pixels
Touchscreen: no
Weight: 52g
Battery: rechargeable lithium-ion
Battery life: 3 weeks in power save mode; 8 hours in training mode
Water resistant: yes (IPX7)
GPS-enabled: yes
High-sensitivity receiver: yes
Lap history: 1000 laps
Heart rate monitor: yes
Foot pod: yes (some versions)
Garmin Connect™ compatible (online community where you analyze, categorize and share data): yes
Garmin Training Center® software compatible: yes
Auto Lap® (automatically starts a new lap): yes
Interval training (set up exercise and rest intervals): yes
Heart rate-based calorie computation: yes
Sport watch: yes
What's in the Box:
Forerunner 210 GPS sportswatch
Premium heart rate monitor
AC charger
Charging/Data clip
Quick start manual
Owner's manual on disk.

Data anunt: 22 septembrie 2015 Vizualizari: 377

franti222

Anunturi: 3
Anunturi marcate ca vandute: 3
Membru din: 09-2015
Recomanda daca ai cumparat de la el: