Fusee din argint britanic anul 1872

CEAS BARBATESC CEAS DE BUZUNAR Inscris de andreylungu (Bucuresti)
200 EURO FIX
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

Fusee din argint 925, London 1872, proaspat revizuit, 100% original si in stare de functionare completă + cheita de intoarcere.

Conditie generala foarte buna

Descriere:

Carcasa: din argint englezesc 925, poarta marcajul Londra, anul 1872 (litera Gothica r mic), initialele meșterului sunt "IN". Capacul din spate se deschide prin apasarea butonului pandantiv, se inchide cum trebuie, insa arcul lipseste. Carcasa este ștanțată cu numărul 5272, același cu numărul mecanismului. Nu există urme de lovituri sau zgârieturi, dar prezintă semne de purtare, tineti cont ca este un ceas in vârstă de 141 de ani ! Capacul din fata se inchide cum trebuie, iar ambele balamale sunt bune.

Mecanismul: de tip fusee, 7 rubine, se intoarce din spate cu cheia (cheia este furnizată), iar limbile se potrivesc din față. Este foarte curat, proasptăt curatat de un ceasornicar englez funcționează perfect, are un ticait puternic. Include capacul antipraf original si este ștamțat cu numărul 5272 ! Rulează bine până la capătul lanțului (peste 30 de ore) si păstrează bine timpul !!!

Cadranul: este din email alb cu cifre romane si secundar mic la ora 6. Starea este foarte buna, există totuși o foarte fina crapatură (hair line) intre orele 10-11 si centru.

Geamul: orginal, din sticla, foarte puține semne de purtare în buzunar.

Dimensiune: 49mm în diametru și 17 mm grosime.

Greutate : 104 g.

Este un exemplu foarte frumos de ceas de buzunar britanic cu mecanism Fusee, in carcasa de argint 925 Garantez ca arata mai bine decat in poze !

PRET INITIAL: ---250 euro fix---

---IMPORTANT: acest ceas este destinat colectionarilor sau persoanelor care stiu cum sa il foloseasca ! Are 141 de ani vechime si trebuie utilizat cu atentie. Se intoarce doar in sens invers al acelor de ceas pana cand incepe sa se simta rezistenta ! NU SE FORTEAZA ! Cand il potriviti incercati sa nu presati acele in jos---

===Trimit mult mai multe poze la cerere, pe mail===
----
Predare personala in Bucuresti (sectorul 1) sau livrare cu plata in avans sau ramburs pentru persoanele care fac dovada seriozitatii.

Data anunt: 26 noiembrie 2013 Actualizat: 23 martie 2014 Vizualizari: 1792

andreylungu

Anunturi: 88
Anunturi marcate ca vandute: 86
Membru din: 06-2011
Recomanda daca ai cumparat de la el:

Comentarii:

Marius - 07 decembrie 2013
Raporteaza frumos ceas Andrei, mereu ai piese de calitate. Si acum pastrez fusee-ul cumparat de la tine in benzinarie la Campina, si cred ca o sa-l tin toata viata:-). Toate cele bune!
andreylungu - 27 decembrie 2013
Raporteaza Salut Marius,

Multumesc pentru aprecieri si ma bucur ca acel Fusee a ajuns la un adevarat pasionat de ceasuri. Este o piesa extrem de frumoasa, si acum imi pare rau dupa el :) Numai bine !
alin - 19 februarie 2014
Raporteaza mi as dori mult un asemenea ceas ,din pacate nu i usor in acesta perioada ,daca o sa l mai ai in primavara o sa l cumpar cu placere !


Adauga comentariul tau:






Recomandari
Alte ceasuri de la andreylungu
Certina
330 LEI
Oregon
120 lei