Doxa Anti-magnetique

CEAS BARBATESC DOXA Inscris de Orf3us (Bucuresti)
9 lei fix
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

Ceas Doxa Anti-magnetique in stare buna de functionare. Priviti cu atentie fotografiile. Pentru detalii folositi nr. de telefon.

Data anunt: 02 februarie 2018 Actualizat: 07 martie 2018 Vizualizari: 0

Orf3us

Anunturi: 106
Anunturi marcate ca vandute: 106
Membru din: 03-2015
Recomanda daca ai cumparat de la el:

Comentarii:

Stoicescu Eugen - 18 februarie 2018
Raporteaza ...Ca sa vezi minunea minunilor ! Doua ceasuri(cel de 149ron) si acesta cu acelasi mecanism. A se vedea zgarietura de pe placa pe care e scris numele Doxa. Ce smecherie mai e si asta ? Sa fie lenea de a face poza cu mecanismul pentru fiecare ceas sau esti si tu vreun excroc cum sunt multi de pe acest site ?
Orf3us - 25 martie 2018
Raporteaza Nu e nici lene si nici "smecherie" domnule Stoicescu. E doar o eroare. Am postat mai multe anunturi odata si am introdus eronat fotografiile cu mecanismul si capacul la ambele anunturi. Ceasurile sunt deja vandute, iar cei ce le-au cumparat sunt multumiti.
Mai gresim...asa cum si dumneavoastra ati facut-o cand ati scris escorc cu "x".
Toate bune!
Stoicescu Eugen - 26 martie 2018
Raporteaza ...In acest caz, scuzele mele. Si apropos de greseli : viteza m-a facut sa scriu escroc cu "x", asa cum si dvs. ati scris gresit "escorc"
Orf3us - 26 martie 2018
Raporteaza Cu totii gresim. Mai greu e sa admitem si in special sa cerem scuze. Si acestea sunt lucruri care fac diferenta dintre un gentleman si un barbat oarecare.
Cu consideratie,
Vlad
Stoicescu Eugen - 26 martie 2018
Raporteaza ...Cu aceeasi consideratie sa trecem la daraverele noastre cu ceasuri de mana: ma intereseaza un ceas Slava patrat cu 21 de rubine, carcasa aurita si data intre orele 4 si 5, in stare buna de functionare si aspect. Toate cele bune !


Adauga comentariul tau:






Recomandari
Alte ceasuri de la Orf3us
Junkers
750 lei