Dogma Prima 17 jewels

CEAS BARBATESC DOGMA Inscris de Pompiliu (Bucuresti)
230 lei
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

Un Dogma Prima in stare excelenta (arata mai bine ca in poze) atit din punct de vedere estetic cit si tehnic. Are curea noua din piele. 33 mm fara coronita.

Data anunt: 19 februarie 2015 Actualizat: 07 martie 2015 Vizualizari: 1734

Pompiliu

Anunturi: 252
Anunturi marcate ca vandute: 225
Membru din: 09-2013
Recomanda daca ai cumparat de la el:

Comentarii:

vanstadt - 02 martie 2015
Raporteaza Dle v-am postat aceeasi întrebare si la ceasul Corvette. Până la urma dumneata stiu ce înseamnă impecabil estetic? Carcasa este foarte corodata si roasa si placajul cu aur este dus de tot pe portiuni mari....Stare fizica excelenta? Oare cei care detin ceasuri cu adevărat in aceasta stare ce ar trebui să spună in descrieri...magnifice....ilustre....etc
Pompiliu - 02 martie 2015
Raporteaza Ar trebui sa spuna ca este nou (NOS - new old stock)
Probabil cq fotografiile foarte mari dezavantajeaza putin intrucit un punct arata de citeva ori mai mare. Dvs ati constatat starea deci nu va tepuieste nimeni. Oricum preturile reflecta starea lor.
vanstadt - 02 martie 2015
Raporteaza Nu sunt puncte ci portiuni de carcasa mâncată si tocita de placare....carcasa chiar destul de grav afectată.
vanstadt - 02 martie 2015
Raporteaza Excelent ca stare fizica e antagonic cu ceea ce prezinti d-ta. Îmi pare rau dar asta e realitatea si e deranjant de vizibilă mai ales la rangul de excelent. Oricum d-ta prezinti majoritatea ceasurilor pe care le ai la apeletivul de excelent realitatea e alta.
vanstadt - 02 martie 2015
Raporteaza Romanul de calitate nu e prost si face diferenta! Iti urez bafta în vânzarea excelentelor ceasuri pe care le ai.
danutz - 02 martie 2015
Raporteaza Am ratat un Dogma Prima de la templierul da frate ala era nou nu excelent
Pompiliu - 02 martie 2015
Raporteaza Ce sa zic? Aceste ceasuri sint de cca.50 de ani si daca ar fi stat pursi simplu si le stergeai doar de praf tot se lua putin din aur. Daca nu va plac puteti cumpara ceasuri noi neatinse la multe milioaner de lei care totusi sint niste fiare colorate si eventual mai grele....si cam atit. Personal nu m-am adresat nimanui de aici de pe site cu mesaje prin care sa arat ca au pus in vanzare lucruri care sint pur si simplu de dat la gunoi intrucit consider ca fiecare stie de ce a pus in vinzare si stie cam cum este piata. Pentru satisfacerea curiozitatioi dvs. cautati aceste ceasuri pe ebay sau alte site-uri de vanzari la licitatie si o sa vedeti ca preturile solicitate sint modeste si in acord cu ceea ce se vinde.


Adauga comentariul tau:






Recomandari
Alte ceasuri de la Pompiliu
Oro
500 lei
Titus
500 lei
Adec
60 lei