Diantus automatic Swiss made,Unic pe site si rar in general

CEAS BARBATESC DIANTUS Inscris de nicu (Bucuresti)
100 RON
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

Ceasul functioneaza ireprosabil insa are geamul fisurat, asa cum se poate observa. Bratara nu este cea cu care a fost lansat pe piata la vremea respectiva.

Data anunt: 24 martie 2011 Actualizat: 07 octombrie 2012 Vizualizari: 2847

nicu

Anunturi: 278
Anunturi marcate ca vandute: 161
Membru din: 01-2010
Recomanda daca ai cumparat de la el:

Comentarii:

felix - 23 ianuarie 2012
Raporteaza buna seara,va ofer 110lei cu taxe incluse,o seara buna
Nicu - 23 ianuarie 2012
Raporteaza taxe?!.. Spuneti-mi ce garantie am ca daca trimit coletul, dvs mergeti sa-l si ridicati/platiti? Nu contesc seriozitate dvs, insa am patit treaba asta si nu O data. Repet, pretul ar fi in regula ,insa cred ca ar fi avantajos pentru amadoi daca ati reusi sa gasiti o persoana de contact in bucuresti, situatie in care vil pot lasa maine la 100ron. Seara buna !
Nicu - 24 ianuarie 2012
Raporteaza erata: "nu contesT seriozitateA dvs." ..deh, mai greu cu tastele pt mine..:|
George - 06 mai 2012
Raporteaza Buna seara ! Cate rubine are mecanismul? A fost reparat? Cu stima, George
Nicu - 15 mai 2012
Raporteaza ..daca ar fi fost reparat..nu crezi ca i s-ar fi schimbat intai geamul?:))... nu a fost reparat, eu nici macar nu am reusit sa-l desfac. Nu am gasit nici pe ebay specificatii legate de numarul rubinelor, probabil tinand cont de generatie si lipsa de complexitate a mecanismului, o avea ceva de genul 21-23. Am avut breitling chronograph care functiona (si inca functioneaza la noul proprietar) perfect cu 17 rubine... versiune a lui valjoux 7750.
tm75amb - 10 iunie 2012
Raporteaza Salut! Poti pune te rog si o poza cu mecanismul? De deschis e simplu, in lateralul din dreapta cum il tii cu capacul spre tine are o "buza" unde cu ajutorul unui cutit cu lana mai subtire il poti deschide. Am unul identic, model mai vechi, si ma intereseaza mecanismul ca sa il restaurez. In lagatura cu rubinele din pacate nu are nici unul, este din categoria one dollar watch, calitate slaba, calibrul este ronda. Multumesc.
Nicu - 13 iunie 2012
Raporteaza Ai dreptate intr-o buna masura... insa rubine are ..unul :D .. ai poza atasata.
tm75amb - 15 iunie 2012
Raporteaza .. da-mi te rog un mail cu adresa ta de mail pe tm75amb@yahoo.com, ca sa putem vb mai multe detalii, dupa cum am spus initial sunt interesat de el. Da ai dreptate, am omis rubinul de incabloc :). Multumesc si astept mesajul. tau.
tm75amb - 18 iunie 2012
Raporteaza .. da-mi te rog un mail cu adresa ta de mail pe tm75amb@yahoo.com, ca sa putem vb mai multe detalii, dupa cum am spus initial sunt interesat de el. Da ai dreptate, am omis rubinul de incabloc :). Multumesc si astept mesajul. tau.
Nicu - 18 iunie 2012
Raporteaza Am lasat numarul de tel in anunt , mai sus. Din pacate nu am timp de discutii pe email. Am pus imaginea solicitata, mai mult nu vad cu ce as putea sa te ajut. Daca e nevoie de mai mult timp din partea mea pt o vanzare de ~20euro , imi pare rau, nu il am disponibil. Daca apelul telefonic este prea scump, pot suna eu. Seara buna. (PS: mai intru aici peste 6zile)
tm75amb@yahoo,com - 18 iunie 2012
Raporteaza ... nu inteleg de ce te-ai suparat pe mine, vroiam mailul doar ca sa iti pot da datele de contact si sa stabilim curierul ... din pacate, din cauza programului de lucru nu am ajuns sa imi platesc abonamentul, de aceea nu am sunat, nu ca e scump apelul ... imi cer scuze ca te-am deranjat ...
Nicu - 19 iunie 2012
Raporteaza Nu m-ai deranjat , insa cred ca daca tot ai scris un mesaj aici, puteam stabili in acelasi mesaj si detaliile respective , corect? :) . Abonamentul se poate plati si online dar si la orice ora la tonomatele de pe strada, din mall si din metro :). In oricare dintre cazuri, nu trimit absolut nimic cu ramburs, ci doar cu plata INTEGRAL in avans, adica pret + taxe fancourier. Daca ai cont okazii cu rating foarte bun si cu peste 4ani vechime si activitate acolo, ti-l pot trimite cu doar taxele Fan platite in avans. Conditiile astea (eu asa cumpar de pe ebay de vreo 7ani ) au aparut ca urmare a situatiilor in care am plimbat pe banii mei diverse obiecte prin tara. Nu mi-a placut si nu mai vreau sa risc asa ceva. Cine nu are incredere in mine, e liber sa cumpere de unde vrea, produse sunt garla...:). Seara buna,
tm75amb - 19 iunie 2012
Raporteaza ... NUUU :) aici nu voi posta niciodata datele de contact, nu vreau sa le fac publice sub nici o forma si cred ca esti de acord cu mine :) ... cat despre okazii ma bucura sa aud acest lucru ... sunt membru de 12 ani acolo, iar de rating nu zic nimic :) .. te las sa te convingi singur :) ... iti caut licitatia acolo si iti las mesaj. Sa ne auzim cu bine.
Nicu - 20 iunie 2012
Eu sunt de vreo 8 ani acolo.. si am si activitate, nu doar cont de 8 ani..si am si ceva vanzari, nu calificative luate pe discutii... si am bagat ceva bani in nch de cand e cu plata ...:| . Astept mesajul tau. Sper ca nu esti pe lista mea de ignore de la okazii cumva :))... am vreo 100 si ceva carora le-am limitat accesul la licitatiile mele..:). Nu vreau stres, chiar cu pretul lipsei castigurilor materiale :).


Adauga comentariul tau:






Recomandari
Alte ceasuri de la nicu
Givenchy
850lei
Lotus
140lei
ETA
150ron
Seiko
250lei
Oris
1500