cutie din lemn (fag, stejar, tei) pentru 21 de ceasuri

CEAS BARBATESC ACCESORII Inscris de Ceasornicar
0666
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

Cutie cu lăcaşuri potrivite pentru păstrarea în siguranţă a 21 (DOUĂZECIŞIUNU) de ceasuri. Confecţionată din lemn plin, solid, fag, stejar sau tei, cu compartimente tot din lemn ! Este lăcuită, finisajele sînt de înaltă calitate, dimensiuni 40 x 27 x 8 cm. Capacul are balamale speciale, îngropate şi cu opritor. Pe exterior, capacul are una sau două închizători metalice, aurii.

De obicei, cutiile există în stoc, dar date fiind comenzile frecvente uneori este posibil ca stocul să fie epuizat. Cutia se produce la comandă, hand-made, de la tăierea lemnului pînă la rindeluire, finisare sau lăcuire. Deoarece procesul de fabricaţie este mai lent (fiind făcută în serii de minim 20 de bucăţi, în atelier handmade), uneori livrarea poate dura. Disponibilă în trei variante de culoare: abanos, cireş şi mahon.


Odată cu cutia se pot livra şi perniţe pentru ceasuri, la un preţ de 5 lei bucată (albe, negre, aurii sau alte culori, dreptunghiulare, umplute cu un material elastic). Cutia din lemn masiv şi perniţele elastice sînt combinaţia perfectă pentru păstrarea atît în condiţii estetice cît şi în siguranţă a ceasurilor dumneavoastră.

Data anunt: 23 noiembrie 2014 Actualizat: 11 aprilie 2020 Vizualizari: 939

Ceasornicar

Anunturi: 1148
Anunturi marcate ca vandute: 765
Membru din: 10-2012
Recomanda daca ai cumparat de la el:

Recomandari
Alte ceasuri de la Ceasornicar
Accesorii
189 lei
Fulton
290 lei
Laurens
500 lei (rezervat A.I., Portugal !)
Favre Leuba
1.800 lei
Chaika
430 lei