curea ceas din piele de struţ (Struthio Camelus), 20 mm, 18 mm, 16 mm şi 12 mm

CEAS BARBATESC ACCESORII Inscris de Ceasornicar
189 lei
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

6 curele de ceas din piele de struţ (Struthio camelus), culoare neagră, dublate cu piele de capră şi cusute cu aţă neagră. În stoc, dimensiunile:

1) lăţime 20 mm, lungime 88 mm (partea cu cataramă) şi 133 mm (partea cu găuri); cureaua are 8 găuri, cu pas de 7 mm. Pielea de struţ este autentică şi provine dintr-o crescătorie de struţi. A fost tăbăcită şi prelucrată prin metode vegetale. Principala caracteristică a pieii de struţ este rezistenţa extraordinară la întindere sau rupere (stoc: 1 buc.).

2) lăţime 18 mm, lungime 85 mm (partea cu cataramă) şi 133 mm (partea cu găuri); cureaua are 8 găuri, cu pas de 7 mm. Pielea de struţ este autentică şi provine dintr-o crescătorie de struţi. A fost tăbăcită şi prelucrată prin metode vegetale. Principala caracteristică a pieii de struţ este rezistenţa extraordinară la întindere sau rupere (stoc: 3 buc.).

3) lăţime 16 mm, lungime 68 mm (partea cu cataramă) şi 115 mm (partea cu găuri); cureaua are 8 găuri, cu pas de 7 mm. Pielea de struţ este autentică şi provine dintr-o crescătorie de struţi. A fost tăbăcită şi prelucrată prin metode vegetale. Principala caracteristică a pieii de struţ este rezistenţa extraordinară la întindere sau rupere (stoc: 1 buc.).

4) lăţime 12 mm, lungime 64 mm (partea cu cataramă) şi 115 mm (partea cu găuri); cureaua are 8 găuri, cu pas de 7 mm. Pielea de struţ este autentică şi provine dintr-o crescătorie de struţi. A fost tăbăcită şi prelucrată prin metode vegetale. Principala caracteristică a pieii de struţ este rezistenţa extraordinară la întindere sau rupere (stoc: 1 buc.).

Ceasul dumneavoastră are nevoie de o curea din piele, elegantă şi mai ales rezistentă ? Gasiţi curele din piele de viţel, de capră, de şarpe, struţ, rechin sau pisică de mare la secţiunea „curele ceas”. Toate curelele sînt făcute la comandă, 100% hand-made, de la fălţuire şi croială pînă la cusătură şi sau gravură.

TOATE MATERIALELE SÎNT AUTENTICE ! Asta înseamnă că pielea de struţ este chiar de struţ, iar cea de şarpe chiar de şarpe. Există în magazine curele de ceas cu preţuri mult mai mari, pe care scrie „aligator” sau „croco”, dar care n-au văzut în viaţa lor nici măcar coada unui aligator ! La noi toate pieile din care se lucrează curelele de ceas sînt autentice. Acceptăm orice test.

Pentru executarea în condiţii optime a unei curele hand-made din piele sînt necesare dimensiunile EXACTE ale curelei (dimensiunea între anse, distanţa între carcasă şi telescop, lungimea celor două părţi ale curelei, numărul găurilor şi distanţa (pasul) între ele începînd de la prima faţă de vîrf), o cataramă şi indicaţii privind culoarea pielii şi a aţei cu care trebuie cusută. Dacă clientul nu are cataramă putem pune noi una (de bună calitate), pe care clientul o va accepta aşa cum este, fără reclamaţii ulterioare. De asemenea, cureaua va fi executată respectînd întocmai indicaţiile clientului şi nu primim reclamaţii ulterioare, produsul fiind nereturnabil. O altă variantă (cea mai eficientă, în opinia noastră) este să ne trimiteţi ceasul şi noi să executăm cureaua după el. Garantăm returnarea în bune condiţii a ceasului. În condiţiile acestea, garantăm şi potrivirea perfectă a curelei între ansele ceasului.

Pentru curelele din piei exotice (şarpe, şopîrlă, struţ, rechin, pisică de mare etc.), designul depinde de pielea aflată pe stoc la acel moment (este posibil ca pielea de piton, sau de şarpe leopard, să nu fie pe stoc, dar să avem piele de viperă, de salamandră sau alte reptile.

Precizare importantă: nu ucidem animale ! Pieile sînt procurate din ferme sau crescătorii specializate (ferme de struţi sau de reptile), din laboratoare de cercetări, sau sînt recuperate de la animale sucombate din cauze naturale, ulterior tratate şi prelucrate de către specialişti.

Data anunt: 15 ianuarie 2017 Actualizat: 10 aprilie 2021 Vizualizari: 293
Contact

Vrei sa il cumperi? Contacteaza vanzatorul:

0747404440

Ceasornicar

Anunturi: 1142
Anunturi marcate ca vandute: 763
Membru din: 10-2012
Recomanda daca ai cumparat de la el:

Recomandari
Alte ceasuri de la Ceasornicar
Wostok
380 lei
Zaria
375 lei
Pobeda
275 lei
Sekonda
260 lei
Roamer
400 lei