Cornavin NOS (n-a fost purtat niciodată) ! PERFECT !

CEAS BARBATESC CORNAVIN Inscris de Ceasornicar
0056
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

Acest ceas, în stare NOS, cum rar mai găsești astăzi, n-a fost purtat niciodată. Carcasa robustă, placată cu aur, nu are nici cea mai mică zgîrietură ! Ceasul este echipat cu unul dintre cele mai solide mecanisme produse în spațiul ex-sovietic, ZIM 2602 (baza este un R26, produs sub licență LIP !) cu 15 rubine. ........................................................................................ Carcasa este placată electrochimic cu un strat de aur de 10 microni (marcaj pe carcasă, între anse). .............................................................................. Priviți modul în care se reflectă literele în suprafața ca de oglindă a ceasului și veți vedea perfecțiunea acestei piese !

Cornavin, cu imaginea unui narval pe cadran, a fost un brand folosit de Fabrica de ceasuri Luch din URSS numai pentru seriile destinate exportului. .............................................În 1956 au fost lansate ceasurile Zaria, cu licență și suport tehnic asigurat de fabrica din Penza. ......................................... Din 1964 a început exportul, cu mecanismul Luch 1300, care a fost cel mai mic mecanism produs vreodată în URSS, cît o monedă de 10 kopeici. În 1974, la expoziția de la Leipzig, ceasul de damă cu armare automată Luch 1816 a primit medalia de aur. Brandul „Cornavin” a fost folosit numai pentru seriile de ceasuri destinate exportului, de o calitate mult mai mare și cu un design mai deosebit.

Ceasul provine din colecția personală, este absolut NOS (new old stock), nu a fost purtat niciodată, arată PERFECT și funcționează IMPECABIL. Piesa se vinde fără cureaua de prezentare, iar transportul cade în sarcina cumpărătorului. Pentru acest ceas puteți alege o frumoasă curea din piele autentică de struț, șarpe, capră sau vițel (găsiți curele pentru ceas la secțiunea „curele piele”), 100% handmade. Alte accesorii pentru ceasuri găsiți la secțiunile „pernițe” și „cutii ceasuri”.

Data anunt: 24 aprilie 2013 Actualizat: 26 iulie 2013 Vizualizari: 1704

Ceasornicar

Anunturi: 1380
Anunturi marcate ca vandute: 901
Membru din: 10-2012
Recomanda daca ai cumparat de la el:

Inca nu exista comentarii.


Adauga comentariul tau:






Recomandari
Alte ceasuri de la Ceasornicar
Luch
250 lei
Orex
140 lei
Atlantic
920 lei
Poljot
365 lei
Mortima
605 lei