ceas Thermidor automatic, mecanism ETA 2789-1 cu 25 rubine

CEAS BARBATESC THERMIDOR Inscris de Ceasornicar
0234
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

...... ceas Thermidor ........ mecanism automatic ETA 2789-1 ..... 25 de rubine, ...... amortizoare Ruby-Shock .......... .

Marca Thermidor .......... La-Chaux-de-Fonds, ........ orologerie ........ Sandoz & Breitmeyer ........ calendarul francez republican, ....... Messidor ........ Fructidor. ........ ceasuri de damă și bărbătești ........ mecanisme elvețiene ...... cronografe ....... .

Ceasul provine din colecția personală și este într-o buna stare tehnică și estetică. Se livrează împreună cu brățara originală, iar transportul cade în sarcina cumpărătorului. Pentru acest ceas puteți alege o frumoasă curea din piele autentică de struț, rechin, șarpe, capră sau vițel (găsiți curele pentru ceas la secțiunea „curele piele”), 100% handmade. Alte accesorii pentru ceasuri găsiți la secțiunile „curele piele”, „pernițe” și „cutii ceasuri”.

Atenție: feriți ceasul de lovituri sau șocuri mecanice puternice. Deși are un mecanism solid cu amortizoare la balansier, este totuși doar un ceas ! Feriți ceasul de apă și atmosfere umede, acide. Chiar dacă are garnituri de etanșare, în timp acestea slăbesc cîte puțin. Evitați apropierea de cîmpuri (electro)magnetice intense. Spirala balansierului este sensibilă, putînd rămîne cu un slab magnetism care îi perturbă funcționarea. Periodic, la 3-4-5 ani, e bine să-i faceți o nouă revizie la ceasornicar. Chiar și cel mai bun ulei se degradează în timpul unei funcționări mecanice îndelungate.

Data anunt: 30 aprilie 2014 Actualizat: 27 septembrie 2014 Vizualizari: 1503

Ceasornicar

Anunturi: 1379
Anunturi marcate ca vandute: 889
Membru din: 10-2012
Recomanda daca ai cumparat de la el:

Inca nu exista comentarii.


Adauga comentariul tau:






Recomandari
Alte ceasuri de la Ceasornicar
lucerne
300 lei
Chaika
375 lei
ONSA
700 lei
Fero Feldmann
1.067 lei
Teckel
440 lei