Ceas MG MA Tri Color Chronograph Date Watch

CEAS BARBATESC MG.MA. Inscris de ionutionut (Bistrita)
280 lei
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

"MG.MA. tri-color Arrows" cronograf Data ceas ..... este un ceas de dimensiune adult cu cronograf , carcasa 42mm din oțel inoxidabil și "solid link-ul" trupa cu siguranță de blocare gravate implementare catarama. Ceasul are un bezel rotativ din otel inoxidabil lustruit timpul scurs și mâinile luminoase și indicatorii de ore.Data mecanism quartz de cetățean are un cadran 3 ochi colorate, care înregistrează 60 de minute, 12 ore și 1/20 indicator, împreună cu un inel de tachymeter sub plat sticla de cristal mineral. Acesta este un ceas NOS care nu a fost purtat doar ocazional și este in stare bună de funcționare.

istorie:

Frecce Tricolori (Italia literalmente Săgeți Tricolor), oficial cunoscut sub numele de formare Aerobatic 313th, este echipa demonstratie de acrobatie a Forțelor Aeriene Italiene, cu sediul la căutare Air Force Base, în regiunea de nord-est italiană Friuli Venezia Giulia , provincia Udine. Ei s-au format în 1961 ca o echipă de Air Force, înlocuind echipe neoficiale care au fost sponsorizate de diverse comenzi de la sfârșitul anilor 1920.

Echipa zboară Aermacchi MB-339-A/PAN un cu două locuri ambarcațiune luptator-trainer capabil de 898 kilometri pe oră la nivelul mării, cu noua aeronave și un solo (cel mai mare număr de aeronave din nicio echipă acrobatie din lume) .
----
IonutIonut 0751998617

Data anunt: 24 septembrie 2013 Actualizat: 03 decembrie 2013 Vizualizari: 1319

ionutionut

Anunturi: 34
Anunturi marcate ca vandute: 31
Membru din: 03-2009
Recomanda daca ai cumparat de la el:

Inca nu exista comentarii.


Adauga comentariul tau:






Recomandari
Alte ceasuri de la ionutionut