Ceas Certina DS First quartz nou.

CEAS BARBATESC CERTINA Inscris de CO (Rm Valcea)
0.0
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

Ceasul este nou ! 4 / 1 / 2019. Nu a fost purtat !

Data anunt: 07 mai 2019 Actualizat: 20 august 2019 Vizualizari: 0

CO

Anunturi: 42
Anunturi marcate ca vandute: 41
Membru din: 04-2009
Recomanda daca ai cumparat de la el:

Comentarii:

marius bogdan - 07 mai 2019
Raporteaza ce diametru are ceasul?
Gelulache - 03 iunie 2019
Raporteaza Care sunt dimensiunile ceasului?
Barbu Gh. - 08 august 2019
Raporteaza Bă, tu ești țepar?
CO - 31 august 2019
Raporteaza @Barbu Gh. Bă tu esti prost ?
Barbu Gh. - 31 august 2019
Raporteaza Viermuș, tu răspunde la întrebări, nu comenta, ai înțeles?
CO - 01 septembrie 2019
Raporteaza Mă piș pe mecla ta de opărit.
Barbu Gh. - 01 septembrie 2019
Raporteaza Oltene, urâtă nație de țigoiner ești. Nu umbla cu țepe pe aici, magraoane! Cioară, dacă ești întrebat de dimensiuni, dai dimensiunile, da? Sau nu știi să folosești intrumentarul pentru măsurat? Șătraru dreaq.
CO - 01 septembrie 2019
Raporteaza @Barbu Gh.
Sa te piș in gat bai muistule. Esti prea retard sa imi pierd timpul cu tine. 1. Nu sunt oltean chiar daca stau in oltenia. Sunt evreu Khazar Ashkenaz. Si 2, vezi de saracia ta ca nu sunt ceasuri pt. fomistii ca tine. Mars de aici si joc de glezne !
Barbu Gh. - 01 septembrie 2019
Raporteaza Ți-am zis bine: țigan borât. La fel de împuțit și nespălat. Pentru ăștia ca voi există doar eliberarea prin muncă: „Arbeit macht frei”!
CO - 01 septembrie 2019
Raporteaza @Barbu Gh.
De cand sunt evreii tigani ? Invata istorie si pe urma comenteaza. Numai ca noi inca de la 1776 facem ce vrem din goyim. Sa te tii bine prin 2025 ca o sa inghetam economica si nu o sa mai ai bani sa-ti platesti internetul bai martalogea.
Barbu Gh. - 01 septembrie 2019
Raporteaza Dintotdeauna sunt. La fel ne nespălați, împuțiți și nenorociți.
Și mai sunt o materie primă de foarte proastă calitate pentru săpun.
CO - 01 septembrie 2019
Raporteaza @Barbu Gh
M-ai facut sa rad teribil. Probabil ca nu stiai dar si holocaustul a fost tot o afacere evreiasca pt. a impune un nou sistem. Au sacrificat niste sefarzi evrei cu handicap si din cateva mii de morti reali, s-a pus o cifra de 6 milioane pt. a putea inventa antisemitismul si a ne proteja si mai mult. Un alt scop al holocaustului a fost pt. a putea infiinta o tara oficiala a poporului evreu. Israel fiind infiintat de familia khazara Rothschild in 1948. Nici macar atata lucru nu stiai...vai capul tau de secatura umana ce esti. Iar tiganii nu au nicio legatura cu evreii. Aia e doar in mintea ta ingusta. Iar nespalati si imputiti suntei voi goyim adica proletariatul. Vai steaua voastra. Daca nu eram noi evreii care controlam 80% dintre afacerile lumii si tot noi le-am inventat, erati la coada vacii si miroseati a capre si acum ca nu aveati unde lucra. Numai ca acum mirositi a transpiratie de la munca despusa la companiile noastre. La fel si revolutia industriala a fost finantata cu banii din bancile evreiesti. Numai ca acum nu mai avem interes sa va muncim. Vom renunta la voi si va vom inlocuii cu roboti inteligenti. Din cauza consumului excesiv in scurt timp vom distrugem Planeta din pacate. Asa ca o sa inghetam economia si va lasam flamanzi sa nu mai consumati ca idiotii. Tot noi o sa va salvam cu ajutorul a 206 lideri spirituali pusi cate unul pt. fiecare tara sa va dirijeze spre rural de unde ati venit pt. ca nu veti mai avea ce face in zonele urbane. O sa va invete sa nu mai detineti nicun bun pt. ca dauneaza si polueaza si chiar asa e. O sa va spele creierele alea seci sa supravietuti ca neanderthalii la limita subzistentei. Iar atunci noi, vom devenii cu adevarat stapanii lumii. Suntem deja...dar inca ne incuracti. O sa va manipulam cum vrem. Nu e un secret....lumea uita repede. Si daca citesc acest text, nu isi vor mai aduce aminte in 2025 de el cand o sa vina apocalipsa financiara peste toata pulimea. Pana atunci poti sa mai dai comentarii pe net ca un cretin ca vor fi ultimele.
Barbu Gh. - 02 septembrie 2019
Raporteaza Untermensch-ule, voi sau țiganii sunteți totuna. Materie primă pentru săpun. În 2026 iranienii vă vor face sclavi, cum ați fost mii de ani, sclavi fără de țară.
Singurul lucru adevărat care l-ai spus a fost în legătură cu numărul de victime.
CO - 02 septembrie 2019
Raporteaza @Barbu Gh
Ha ha ha ce gluma buna :)))) Iranienii sunt fii ploii. Facem ce vrem din ei. urmeaza un conflict urias cu ei si ii vom ingenunchia. Orice popor sau etnie este inferioara noua. Tigani suntei voi. Evreii sunt puri. E popor ales. Voi sunteti doar vite de dus la abator !
Barbu Gh. - 02 septembrie 2019
Raporteaza Cioară borâtă, nu este diferență între cele două specii de untermenschi: jidovii sau țiganii. Puțiți la fel, vă comportați la fel.
CO - 02 septembrie 2019
Raporteaza @Barbu Gh.
In mintea ta nu e diferenta. Numai ca mintea ta stricata si aflata in putrefactie si cu IQ aproape de ratard, nu conteaza pe lumea asta. Esti doar un numar pt. noi si un nimeni pt. restu. Un numar care speram noi sa il reducem cat de curand !
CO - 02 septembrie 2019
Raporteaza retard scuze.
Barbu Gh. - 02 septembrie 2019
Raporteaza Vierme, voi nici de săpun nu sunteți buni. Sunteți o subspecie urât mirositoare.
CO - 02 septembrie 2019
Raporteaza @Barbu Gh.
Pe lumea asta, oameni sunt doar evreii. Restu sunt animale (vite). Nu veti depasi stadiul asta niciodata. Iar vitele trebuiesc sacrificate. Ai cam mult timp liber se pare....mars la munca in rasa ma-tii de bivol !
Barbu Gh. - 02 septembrie 2019
Raporteaza Vierme împuțit, locul vostru și al ciorilor este sub pământ, ca să nu împuțiți lumea cu miasmele voastre. La spart bulgări de sare și dat arienilor cărbune și minereuri. Asta-i menirea suboamenilor. Mprții mă-tiii de negru borât!
CO - 02 septembrie 2019
Raporteaza @Barbu Gh.
Asta e visul vostru poate. Numai ca realitatea e cu totul alta. Lumea ne apartine si facem ce vrem cu ea. Locul vostru e in padure nu in societate si nici in rural. O sa ducem la stadiul de primate ca trai. Primate sunteti, primate veti ramane. Suntem superiori voua din toate punctele de vedere. Voi sunteti niste larve pline de puroi. Sa-ti iau rasa si familia-n pula de lepadatura ce esti.
CO - 02 septembrie 2019
Raporteaza @Barbu Gh.
Asta e visul vostru poate. Numai ca realitatea e cu totul alta. Lumea ne apartine si facem ce vrem cu ea. Locul vostru e in padure nu in societate si nici in rural. O sa va ducem la stadiul de primate ca trai. Primate sunteti, primate veti ramane. Suntem superiori voua din toate punctele de vedere. Voi sunteti niste larve pline de puroi. Sa-ti iau rasa si familia-n pula de lepadatura ce esti.


Adauga comentariul tau:






Recomandari
Alte ceasuri de la CO