Astral (Smiths) automatic, mecanism Hamazawa (Seiko-Epson) 5005 C

CEAS BARBATESC ASTRAL Inscris de Ceasornicar
0235
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

...... ceas britanic ....... mecanism automatic Hamazawa 5005 C .......... .

Hamazawa Ltd. ....... Japonia, Statele Unite, Marea Britanie ...... Mecanismele Hamazawa ...... Orient, ...... Benrus. ...... Epson ....... Ricoh, ....... Takagi Ltd. ...... Tenryu Ltd. ...... Sanritus Ltd. ...... Seiko-Epson ........ .

....... marcă britanică de ceasuri, ....... ceasurilor Smiths ...... Cheltenham ..... ceasuri Smiths Empire ....... Robert Lenoir ...... primul Război Mondial. ....... Jaeger-LeCoultre ....... Sir Edmund Hillary ....... ascensiune pe Everest, .......

Ceasul provine din colecția personală și este într-o condiție tehnică și estetică foarte bună. Piesa se vinde fără cureaua de prezentare, iar transportul cade în sarcina cumpărătorului. Pentru acest ceas puteți alege o frumoasă curea din piele autentică de struț, șarpe, capră sau vițel (găsiți curele pentru ceas la secțiunea „curele piele”), 100% handmade. Alte accesorii pentru ceasuri găsiți la secțiunile „pernițe” și „cutii ceasuri”.

Atenție: feriți ceasul de lovituri sau șocuri mecanice puternice. Deși are un mecanism solid cu amortizoare la balansier, este totuși doar un ceas ! Feriți ceasul de apă și atmosfere umede, acide. Chiar dacă are garnituri de etanșare, în timp acestea slăbesc cîte puțin. Evitați apropierea de cîmpuri (electro)magnetice intense. Spirala balansierului este sensibilă, putînd rămîne cu un slab magnetism care îi perturbă funcționarea. Periodic, la 3-4-5 ani, e bine să-i faceți o nouă revizie la ceasornicar. Chiar și cel mai bun ulei se degradează în timpul unei funcționări mecanice îndelungate.

Data anunt: 24 noiembrie 2013 Actualizat: 27 septembrie 2014 Vizualizari: 1546

Ceasornicar

Anunturi: 1379
Anunturi marcate ca vandute: 889
Membru din: 10-2012
Recomanda daca ai cumparat de la el:

Comentarii:

jon - 19 decembrie 2013
Raporteaza intrebare daca este asa rar de ce este asa ieftin
owner - 19 decembrie 2013
Raporteaza Acesta este pretul meu. Eu nu sint negustor de ceasuri, ci colectionar, iar pretul pieselor pe care le pun la vinzare este format din urmatoarele componente: pretul initial de achizitie, revizia, eventuale reparatii si un mic profit. Sint convins ca in cazul unei revinzari veti obtine mai mult pe el. De cite ori ati auzit sau vazut un mecanism Hamazawa ? Never, pentru ca nu mai exista, i-a inghitit corporatia Seiko, la fel ca si pe Epson, care produceau niste ceasuri exceptionale, Ricoh ;) Stiti cum e, concurenta trebuie "ucisa" din fasa, altfel... :D


Adauga comentariul tau:






Recomandari
Alte ceasuri de la Ceasornicar
Maiak
455 lei
Raketa
950 lei (rezervat d-na D.B. !)
Certina
1.300 lei
Astral
500 lei
Lip
710 lei