tourist automatic vintage , 25rubine, cu problema

CEAS BARBATESC TOURIST Inscris de nicu (Bucuresti)
80 ron
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

Ceasul functioneaza , insa dupa un timp se opreste , mai ales daca nu este miscat deloc. Ora arata fixul la si zece, iar data se schimba intre 4 si 5.
Se vinde ca atare.
Pe pomanagii ce doresc gratis ceasul asta sau altul si nici macar nu au decenta sa cheltuie 1 cent pt a-mi spune ce au de spus la telefon, ii rog sa sara peste anunturile mele. Nu-s biserica si nici vreun filantrop . Probabil vor gasi la altii pomeni.
Da, ceasul ca oricare alt ceas vechi si IEFTIN, probabil necesita revizie...am cerut 17euro nu 170euro !! AVETI BUN-SIMT !!!

PS: pentru "specialistii" mai fara scoala si mai putin dotati intelectual , usor incapabili a interpreta limba romana: Atunci cand spunem ca un ceas Functioneaza, asta poate insemna doar ca mecanismul porneste iar ceasul e capabil sa mentina un anumit curs orar. Nu inseamna ca ceasul este perfect functional/purtabil si nici ca il recomandam ca referinta in precizia mecanismului...ori ca schimba data la ora 12-1 (asa cum in fapt nu prea schimba nici un automatic.. desigur, in afara celor pregatite de domnul specialist ce mi-a lasat mesaj ieri..nu dau nume, ca sigur e specialist cu specializare la buticul din colt, specialist ce incearca sa vaneze prosti care sa-i vanda ceasuri contra sandwich-uri de la omv..ca asa-i romanu'... daca se cere putin, de ce sa nu i-l cer gratis, nu? ca doar trebuie sa-mi asigur si io ca "specialist" un profit de 4000-5000% atunci cand vand, cu o prosteala de doi bani si un tupeu ordinar).

Data anunt: 24 noiembrie 2012 Actualizat: 22 martie 2013 Vizualizari: 2743

nicu

Anunturi: 276
Anunturi marcate ca vandute: 159
Membru din: 01-2010
Recomanda daca ai cumparat de la el:

Comentarii:

Nicu - 30 decembrie 2012
Raporteaza ........


Adauga comentariul tau:






Recomandari
Alte ceasuri de la nicu
Oris
1500
Certina
250lei
Phigied
300lei
Doxa
250lei
Arvos
200lei