Slava mecanism 1601 (21.600 Ah)

CEAS DAMA SLAVA Inscris de Ceasornicar
0524
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

Ceasul ... mecanism Slava 1601 ... ceasuri de dama ... tonneau ... .

Slava ... limba rusă ... ceasurilor sovietice şi ruseşti ... a doua fabrică de ceasuri din Moscova ... 2 Moskovskaia Ciasovai Zavod ... ateliere de radiotelegrafie, ateliere electromecanice ... ceasornicari din Moscova ... ceasuri deşteptătoare şi ceasuri stradale electrice ... nevoile de război ... Moscova ... ceasuri civile ... ceasuri cu sonerie mici, ceasuri electro-mecanice şi ceasuri cu diapazon ... ceas de mînă pentru bărbaţi ... primul ceas cu quartz sovietic ... Sovieticii ... „împrumuturile” de tehnologie ... cazuri de spionaj industrial ... orologerie ... Uniunea Sovietică ... industria elveţiană de ceasuri ... .

Fabrica a doua de ceasuri din Moscova ... productia de ceasuri civile ... ceasurile de mana Start ... mecanismul 32YH ... ceasurile Pobeda ... mecanismului francez LIP T 15 ... ceasuri de mana de dama ... Hong-Kong ... Slava Sozvezdie ... China ...

Ceasul a fost verificat, curatat si reglat recent, dar fara a suferi o revizie completa. Piesa vine insotita de o fisa semnata de unul dintre cei mai buni ceasornicari din Romania, dl. Aurel Vaisler, caruia i se datoreaza si munca de cercetare. Ceasul se vinde impreuna cu o superba curea dedicata, noua, din piele neagra, iar transportul cade în sarcina cumpărătorului.

Pentru acest ceas puteți alege o frumoasă curea din piele autentică de struț, rechin, șarpe, capră sau vițel (găsiți curele pentru ceas la secțiunea „curele piele”). Alte accesorii pentru ceasuri găsiți la secțiunile „pernițe” și „cutii”.

Data anunt: 24 decembrie 2012 Actualizat: 01 noiembrie 2017 Vizualizari: 2209

Ceasornicar

Anunturi: 1380
Anunturi marcate ca vandute: 897
Membru din: 10-2012
Recomanda daca ai cumparat de la el:

Recomandari
Alte ceasuri de la Ceasornicar
Triumph
345 lei
Raketa
600 lei
Lip
400 lei
Bwc
625 lei
Zaria
870 lei