Replay automatic, mecanism ETA 2783 cu 25 de rubine

CEAS BARBATESC REPLAY Inscris de Ceasornicar
0284
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

... ceas .... mecanism ETA 2783 .... 25 de rubine ..... Kif-Ultraflex ..... T Swiss Made T .... bezel bidirecțional.

.... Replay .... Claudio Buziol .... mecanisme elvețiene .... ținută casual .... ceasuri semnate de designeri .... urban brands .... Ceasurile Replay ....

Ceasul provine din colecția personală, arată și funcționează foarte bine (abatere +20 sec. 24 h). Piesa se vinde împreună cu brățara de prezentare, iar transportul cade în sarcina cumpărătorului. Curele pentru ceas 100% handmade găsiți la secțiunea „curele piele”. Alte accesorii pentru ceasuri găsiți la secțiunile „pernițe” și „cutii ceasuri”.

Atenție: feriți ceasul de lovituri sau șocuri mecanice puternice. Deși are un mecanism solid cu amortizoare la balansier, este totuși doar un ceas ! Feriți ceasul de apă și atmosfere umede, acide. Chiar dacă are garnituri de etanșare, în timp acestea slăbesc cîte puțin. Evitați apropierea de cîmpuri (electro)magnetice intense. Spirala balansierului este sensibilă, putînd rămîne cu un slab magnetism care îi perturbă funcționarea. Periodic, la 3-4-5 ani, e bine să-i faceți o nouă revizie la ceasornicar. Chiar și cel mai bun ulei se degradează în timpul unei funcționări mecanice îndelungate.

Data anunt: 01 ianuarie 2014 Actualizat: 28 februarie 2015 Vizualizari: 1991

Ceasornicar

Anunturi: 1379
Anunturi marcate ca vandute: 889
Membru din: 10-2012
Recomanda daca ai cumparat de la el:

Comentarii:

cornel - 04 februarie 2014
Raporteaza Buna seara, platoul mecanismului la margine este drept sau tesit? discul de data e inclinat spre remontor?
owner - 04 februarie 2014
Raporteaza Va salut. Ceea ce vedeti tesit nu este platoul mecanismului, ci rotorul de la automat, care coboara intr-adevar in unghi inclinat spre marginea exterioara. Discul de data este la locul lui, functioneaza perfect, data se schimba foarte precis la miezul noptii sau poate fi setata rapid din remontoar. Daca discul calendarului ar fi avut vreun defect as fi precizat acest lucru in prezentare.
cornel - 04 februarie 2014
Raporteaza nu ma-am facut inteles! eu intreb de platoul mecanismului nu de rotor stiu ce inseamna un rotor, sant doua tipuri de mecanisme cu platou drept sau inclinat la margine, daca puteti verifica va multumesc anticipat
owner - 05 februarie 2014
Raporteaza Drept, am verificat... :)
cornel - 05 februarie 2014
Raporteaza multumesc


Adauga comentariul tau:






Recomandari
Alte ceasuri de la Ceasornicar
Volna
750 lei
Poljot
750 lei
Excalibur
610 lei
Junghans
750 lei
Yema
455 lei