Pobeda “Zavodai Imeni Maslenikova” calibru 2602

CEAS BARBATESC POBEDA Inscris de Ceasornicar
0312
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

... ceas Pobeda ... mecanism Pobeda 2602 ... secundar periferic la ora 6 ... ZiM ... Zavodai Imeni Maslenikova ... fabrica de ceasuri Maslenikova ... Samara ... Rusia ... calibrul R 26 ...

Pobeda ... primul ceas sovietic in productie de serie ... al doilea Razboi Mondial ... guvernul sovietic ... industria de ceasuri ... Istoria Pobeda ... Rusia ... Dueber Hampton Watch & Co. ... Ansonia Clock Company ... Fred Lipmann ... Lip SA d’Horlogerie ... mecanisme ... T18 ... Zvezda ... mecanisme R43 ... Zim ... R36 ... Molnia ... R26 ... Pobeda ... Iosif Visarionovici Stalin ... victoriei sovietice ...

Ceasul arată și funcționează foarte bine pentru vîrsta lui. Provine din colecția personală și se vinde impreuna cu o curea noua, dedicata, din piele neagra, iar transportul cade în sarcina cumpărătorului. Pentru acest ceas puteți alege o frumoasă curea din piele autentică de struț, rechin, șarpe, capră sau vițel (găsiți curele pentru ceas la secțiunea „curele piele”), 100% handmade. Alte accesorii pentru ceasuri găsiți la secțiunile „pernițe” și „cutii”.

Data anunt: 01 martie 2013 Actualizat: 29 iulie 2015 Vizualizari: 1843

Ceasornicar

Anunturi: 1380
Anunturi marcate ca vandute: 898
Membru din: 10-2012
Recomanda daca ai cumparat de la el:

Comentarii:

xxcristeaxx - 26 octombrie 2014
Raporteaza va rog foarte mult in ce categorie se incadreaza cea eberhard multumesc ffff mult
owner - 26 octombrie 2014
Raporteaza N-am inteles intrebarea. Daca era o intrebare... :)
xxcristeaxx - 26 octombrie 2014
Raporteaza Va rog sa ma scuzati dar nu m-am exprimat cum trebuie la aceasta intrebare. As dori sa stiu daca ceasul eberhard poate concura cu alte marci de ceasuri (Omega,Longines) de renume si ce stiti despre aceasta marca de ceas. Va multumesc.
owner - 26 octombrie 2014
Raporteaza Doar anumite piese ale marcii Eberhard pot concura cu branduri de renume ca Omega, de exemplu. Modelul de 8 zile este unul dintre ele, dar nu ajunge la celebritatea Omega, care este probabil cea mai cunoscuta marca de ceasuri si care investeste in promovare. De altfel, si preturile Eberhard sint unele destul de accesible, spre deosebire de alte branduri celebre. Pentru istoria marcii va trebui sa faceti un research, necesita multa munca de documentare si imi lipseste timpul necesar sa o fac. In speranta ca v-am fost de folos, va salut cu stima.
owner - 26 octombrie 2014
Raporteaza Oricum, e un ceas bun !
xxcristeaxx - 26 octombrie 2014
Raporteaza Va multumesc pentru imformatie , mult respect.


Adauga comentariul tau:






Recomandari
Alte ceasuri de la Ceasornicar
Herma
400 lei
Wostok
800 lei
Parker
660 lei
Poljot
400 lei