Mortima SuperDatomatic, diver, mecanism C 66, bezel bidirecțional

CEAS BARBATESC MORTIMA Inscris de Ceasornicar
0150
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

....... ceas diver, ............. Wellington ........ GMT ........... Teheran, Paris sau Insulele Aleutine. ................. ................ .

Mortima .............. Emile și Juliette Cattin .......... Morteau ........ regiunea franceză Doubs. ............... Mortima .............. Hotel de Terasses, ........... Martial Vuillemin, ............... mecanisme Cattin.............. Emile Cattin ............. Mortima .............. Guron ............... Mortima ............... SuperDatomatic, ............. Mayerling ............... ......... generalul De Gaulle, Albert Camus și Louis Pasteur.

Ceasul provine din colecția personală, arată și funcționează foarte bine. Se vinde fără cureaua de prezentare, iar transportul cade în sarcina cumpărătorului. Pentru acest ceas puteți alege o frumoasă curea din piele autentică de struț, șarpe sau vițel (găsiți curele pentru ceas la secțiunea „curele piele”), 100% handmade. Alte accesorii pentru ceasuri găsiți la secțiunile „pernițe” și „cutii ceasuri”.

Atenție: feriți ceasul de lovituri sau șocuri mecanice puternice. Deși are un mecanism solid cu amortizoare la balansier, este totuși doar un ceas ! Feriți ceasul de apă și atmosfere umede, acide. Chiar dacă are garnituri de etanșare, în timp acestea slăbesc cîte puțin. Evitați apropierea de cîmpuri (electro)magnetice intense. Spirala balansierului este sensibilă, putînd rămîne cu un slab magnetism care îi perturbă funcționarea. Periodic, la 3-4-5 ani, e bine să-i faceți o nouă revizie la ceasornicar. Chiar și cel mai bun ulei se degradează în timpul unei funcționări mecanice îndelungate.

Data anunt: 02 ianuarie 2014 Actualizat: 03 aprilie 2014 Vizualizari: 2486

Ceasornicar

Anunturi: 1380
Anunturi marcate ca vandute: 898
Membru din: 10-2012
Recomanda daca ai cumparat de la el:

Comentarii:

kuko - 12 februarie 2014
Raporteaza eu as obosi sa scriu atata
owner - 12 februarie 2014
Raporteaza Uneori si eu obosesc, imi ia mult timp sa fac toate astea, dar ce sa-i faci, pasiunea mea sint ceasurile si imi place sa stiu cit mai multe despre ele...
motor069 - 04 ianuarie 2015
Raporteaza Pot sa va ofer 50 ron. Stima !
owner - 04 ianuarie 2015
Raporteaza Daca erati putin mai atent ati fi observat ca s-a vindut demult. Va multumesc oricum pentru "oferta", dar s-a vindut la pretul de fix 250 de lei. Cu aceeasi stima...


Adauga comentariul tau:






Recomandari
Alte ceasuri de la Ceasornicar
Berios
302 lei
MOSKVA
635 lei
Darwil
800 lei
Steinhart
2.550 lei