Marvin cal.R23 (LIP) rar - mare

CEAS BARBATESC MARVIN Inscris de Schmitz (Oradea)
90lei
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

Marvin cal.R23 (fabricat de LIP) - secundar central, antimagnetic, 18.000 alternante pe ora. Functional este fara repros, insa din pacate cadranul este reconditionat carcasa are diametrul de 37mm fara coronita, si grosimea de 9mm, iar distanta dintre anse de 18mm.

Atasate anuntului se afla poze clare, de inalta rezolutie. Va rog sa le analizati cu atentie, deoarece fac parte din descriere. Pentru orice detalii suplimentare sunt disponibil la datele de contact de mai jos.
Costurile de expediere vor fi suportate de cumparator.

Data anunt: 25 martie 2015 Actualizat: 27 ianuarie 2016 Vizualizari: 850
Contact

Vrei sa il cumperi? Contacteaza vanzatorul:

0724023868

Schmitz

Anunturi: 21
Anunturi marcate ca vandute: 18
Membru din: 02-2014
Recomanda daca ai cumparat de la el:

Comentarii:

Cristian - 06 aprilie 2015
Raporteaza nefericit mariaj a mai suferit si aceasta piesa a timpului ...pt cunostinta dvs nu exista marvin ce a folosit cal R23 de la Lip, exista similar - insa e cal 620 marvin
Schmitz - 07 aprilie 2015
Raporteaza Va multumesc pentru comentariu, si va asigur ca ceasul este cat se poate de autentic. Marvin a utilizat atat calibre "in-house" cat si imprumutate - acest fiind cazul si acestui ceas, ceea ce-l face sa fie foarte rar. O cautare simpla pe internet va lamuri chiar si pe cel mai circumspect. Asadar, comentariul dvs. a dezinformat mai mult decat sa informeze, desi sunt convins ca nu aceasta v-a fost intentia. Numai bine.
Cristian - 07 aprilie 2015
Raporteaza Stimate domn, nu doresc dezinformare ci doar clarificare. chiar daca nu ati dat acea cautare pe internet pentru a vedea ca e imposibil ca Marvin sa fi folosit mecanisme de imprumut, va citez eu de pe un site"In 1912 it became a true “manufacture” producing all of its components in-house." in plus nu se gaseste vreun Marvin cu un mecanism de Lip, ci doar se aseamana ...
Va rog reanalizati indicatoarele orar si minutar - sunt identice cu cele de Lip + au material fosforescent ce iese clar din peisajul cadranului, iar secundarul e o grozavie dar nici de cum al unui Marvin, ce sa mai vorbim de acea coronita atipica unei carcase de tipul din imagine. unde este autenticitatea ceasului si la ce va referiti cand afirmati? Sper ca nu denaturati descrierea ceasului pentru a induce in eroare necunoscatorii - orologeria este un univers al cunoasterii daca nu faceti parte - nu va pretindeti! Sfatul meu - mai dati o "cautare simpla pe internet" - sa va convingeti!
Schmitz - 07 aprilie 2015
Raporteaza Stimate domn, nu doresc nici sa va contrazic, nici sa va conving. Asa cum scrie si in textul anuntului, sunt disponibil pentru orice intrebari, nelamuriri sau clarificari pe datele de contact de mai jos (in acest caz mai sus). Dar daca totusi ati apelat la aceasta cale, voi da curs initiativei dvs. Citatul pe care l-ati reprodus este subiectiv deoarece nici vorba sa se refere la intreaga existenta Marvin - ci doar la o perioada care, tot din citatul dvs reiese ca incepea in 1912. In lunga sa istorie, Marvin a traversat si momente mai dificile (vezi criza din anii '70 cand impreuna cu mai multe firme au format un grup MSR - folosind platforme comune pentru calibre). Din pacate nu pot specifica aici vreo sursa online (desi o fac cu placere daca doriti si ma contactati) insa va recomand 'Des heures a conter' (da, e in franceza) - o istorie detaliata firmei LIP. Acolo veti putea gasi si piesele lipsa care sa completeze "universul cunosteastesterii" din care nu am pretins nicio clipa ca fac parte. Numai bine.


Adauga comentariul tau:






Recomandari
Alte ceasuri de la Schmitz
Zenith
110lei