Kienzle Automatic cu 25 rubine si data. Functioneaza foarte bine

CEAS BARBATESC KIENZLE Inscris de nicu (Bucuresti)
180 RON
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

Ceasul functioneaza impecabil. Cadranul este si el impecabil. Geamul are cateva zgarieturi profunde, asa cum se vede in imagine.

Data anunt: 30 mai 2013 Actualizat: 08 mai 2014 Vizualizari: 2256

nicu

Anunturi: 278
Anunturi marcate ca vandute: 160
Membru din: 01-2010
Recomanda daca ai cumparat de la el:

Comentarii:

Muresan Călin - 06 iunie 2013
Raporteaza Ultimul pret cu transport? Cu stima.
nicu - 07 iunie 2013
Raporteaza Transport Ori cu plata in avans raiffeisen, ori fancourier ramburs pe cheltuiala dvs, INSA este valabila expeditia cu ramburs, doar in situatia in care ati mai cumparat de la mine si imi puteti dovedi asta. Altfel nu.
Multumesc, o zi buna !
Muresan Călin - 07 iunie 2013
Raporteaza Nu am cumparat si nu cred ca voi cumpara in astfel de condiții....
Spor la vânzare.
nicu - 07 iunie 2013
Raporteaza Desiiigur... firesc ar fi sa trimit colete de nebun in tara, unuia oarecare ce s-ar putea sa se razgandeasca inainte sa ajunga coletul, iar eu sa fiu nevoit a plati pt a-mi recupera obiectull..da, desigur..ca acum s-a intalnit hotu' cu prostu'.. Aici e vizibil un CONT cu anume VECHIME si cu anume numar de vanzari ! Ceea ce in cazul dvs NU EXISTA. Ca si ce chestie ar trebui sa am eu incredere? Oameni care se ocupa de ceasuri in ro de DECENII, mi-au trimis banii in avans, si nu doi bani, ci sume. Eu pot pune la dispozitie cont okazii vechi de aproape NOUA ANI si destule SUTE de calificative 100% pozitive, pot pune la dispozitie un cont ebay cu rating rezonabil ... DVS CINE sunteti de pretindeti sa am incredere ? Momentan FIX NIMENI care mai este si hatru si vai.. ranit in orgoliu.. ca nu-i acorda nimeni dreptul de a trage teapa. Am mai vazut ca dvs ...am ANI MULTI in vanzari si nu dau doi bani pe vorbe si promisiuni. Valoreaza mai mult basina unui caine maidanez decat vorbele..
muresan calin - 07 iunie 2013
Raporteaza un grandoman ranit in orgoliu, succes in vanzari cu astfel de atitudine...
nicu - 07 iunie 2013
Raporteaza Oricum, "cumparatori" ca dvs, am vazut cateva sute de cand vand ceasuri, electronice sau masini.. Cei care au cumparat, au fost aceia care au sunat si au spus ce aveau de spus. Cei cu povesti lungi nu cumpara niciodata, doar cauta atentie.. e o mica trauma din copilarie, ce se manifesta astfel la maturitate :)..nimic grav, nimic care sa ajute vanzarile.. iar aici, asta fac oamenii VAND si atat.
Seara buna,
nicu - 05 noiembrie 2013
Raporteaza Pentru utilizatorul boschetar Adrian 19956 de pe okazii, am redeschis forumul vanzarii asteia. Rog paduchele care m-a jignit acolo, sa gaseasca bunul-simt sa ma sune si sa discute cu mine (nu precum homosexualii, cu numar ascuns) daca are ceva de spus.
jjookkeerr87 - 24 aprilie 2014
Raporteaza dl nicu dar de ce va bateti capul cu atata vorbarie? ati "consumat " o roaza de litere cu lauda dvs degeaba!


Adauga comentariul tau:






Recomandari
Alte ceasuri de la nicu
Seiko
250lei
Longines
750lei
Romanson
300lei
Citizen
250lei