Hamilton Field Officer Chrono Automatic H71716533

CEAS BARBATESC HAMILTON Inscris de seba (Tulcea)
0000
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

Hamilton Field Officer Chrono Automatic H71716533
Absolut superb,cadran negru,cifre suprluminiva,functioneaza impecabil.Ceasul a fost achizitionat de la un coleg de pe Ceasornicar.ro in conditie 95%(ca nou),la randul meu am purtat ceasul prin rotatie(cred ca de maxim zece ori).Pot spune ca ceasul arata impecabil,fara lovituri sau zgarieturi,avand semne ce apar in mod nornal in cazul purtarii.Semne de purtare (mici crapaturi)sunt si pe interiorul curelii,pe exterior arata impecabil.
Ceasul se vinde cu supracutia,cutia de aluminiu si actele sale(pachet complet).
Automatic movement Valjoux 7750
Case diameter: 44 mm / Height: 54 mm / Thickness: 15 mm / Lug Width: 22 mm / sapphire crystal glass on both sides
Water resistant to 330 feet (100 M): suitable for snorkeling, as well as swimming, but not diving
Nota 9/10 fara nici o exagerare ceasul arata ca nou

P.S.S daca ati citit comentariile realizati ca atunci cand rascolest rahatul de pe saitul asta de cacat....rezultaul este minunat.Comentariile apartin unuia din cei enumerati mai sus (07.11.2015),in speta vin din Pitesti.
Sa nu uit,ceasul a fost vandut cu 1900 lei .

Data anunt: 26 octombrie 2015 Vizualizari: 1371

seba

Anunturi: 16
Anunturi marcate ca vandute: 16
Membru din: 07-2010
Recomanda daca ai cumparat de la el:

Comentarii:

man - 27 octombrie 2015
Raporteaza 2500 lei a costat ceasul nou la B&B
Eu - 27 octombrie 2015
Raporteaza Prețul de catalog este aprox.1400euro,dacă îl găsiți d-tra nou cu 2500 lei acum,sa ma anunțați și pe mine......
man - 27 octombrie 2015
Raporteaza Acest model a costat la B&B 2500 lei la promotia de 50 % fiind un model mai vechi din anul 2007 .
Eu - 27 octombrie 2015
Raporteaza Știu asta,ceasul este ca si nou,un model asemănător se vinde cu minim3500/4000 lei,nu va supărări,cu cat ați vrea sa vând ceasul,cu 1250 lei?.....presupun ca sunteți un om inteligent,haideți sa calculam valoarea a 2500 lei din 2010 la care adăugăm inflația + devalorizarea monedei naționale.... De curiozitate,ceasul încă se mai găsește încă(nou),va rog sa vedeți ce preț are..... Sincer nu fac nici o afacere,este un ceas purtat de câteva ori de mine și încerc pe cat posibil sa iau exact cat am plătit.....fata de multi alții de pe acest site chiar nu fac o afacere din asta!
gelu - 27 octombrie 2015
Raporteaza Sa nu uitati sa calculati stimate domn si uzura ceasului din anul 2010 (sau mai de mult )cat si faptul ca la vreamea aceea beneficia si de o garantie de 2 ani nu-i asa ?
Ca urmare sa nu veniti cu explicatii gratuite de genul " inca se mai gaseste nou ..vedeti ce pret are " ...iar cat ati platit pe el nu-l interseaza pe nimeni !
- 27 octombrie 2015
Comentariul a fost raportat ca avand limbaj neadecvat.
- 27 octombrie 2015
Comentariul a fost raportat ca avand limbaj neadecvat.
Eu - 28 octombrie 2015
Raporteaza Mai,având în vedere ca prețul este negociabil.....ce spuneți 1000 lei și un seiko 5 de ala cu mecanism 17 Juan (merge și un orientex) la schimb cu hamilton meu? Apropos,vad ca cineva a rapotat răspunsurile mele....ce a deranjat asa mult?faptul ca am spus ca un crono cu 7750 la mana a doua se învârte pe la 500 euro,sau faptul ca am spus ca site-ul asta e plin de țepari,iar d-tra domnii mei mai bine ați comenta la anunțurile lor..... Oricum,promit sa modific anunțul în curând.
CEI 7 ANI DE ACASA - 28 octombrie 2015
Raporteaza Faptul ca v-ati exprimat " Pzda ... " stimate domn , acela era deranjant , oare asa ceva este permis si pe ceasornicar.ro/forum ?
Eu - 28 octombrie 2015
Raporteaza Ma refeream la răspunsul cu țepari și samsari,iar stimate domn tot nu ați răspuns la întrebarea:cu cat ați vrea sa vând ceasul? sau dacă doriți: cu cat aia a masii sa vând un ceas care este în stare buna(mint) fără sa ma acuze cineva de faptul ca vreau sa înșel pe cineva? Apropos,este un anunț cu un crono,tot hamilton cu 3500 lei,să-i spun omului ca de banii aia cumpăr unul nou? Sau sa ma iau de aia care au cumpărat intra-matic la promoție cu mai puțin de 1800 și le pun la vânzare peste cateva zile cu 2200 și 2500 lei.scumpul meu domn și mai mult ca sigur coleg pe Ceasornicar.ro chiar am damblaua asta :citiți cu atenție anunțul și spuneți,cu cat ați vinde ceasul în discuție. (am precizat mai sus ca prețul este negociabil). P.s. Chiar o sa modific anunțul vineri când ajung acasă.....și dacă tot am ajuns mare samsari,promit sa-modific în consecință....
nicu - 28 octombrie 2015
Raporteaza ... ati ajuns un mare TARAN ...
Eu - 28 octombrie 2015
Raporteaza În loc de epitete,as dori un răspuns de genul,,d-le,consider ca pentru ceasul în cauza cereți un preț cam mare,eu consider ca ar fi mai indicat prețul de x lei,,. Apropos,ați văzut cu ce preturi se vând ceasurile cu 7750 d-le Nicu...dacă nu va spun eu: cu preturi intre 2000 și 5000 lei,de la tissot la longines(toate la mana a doua) și nu știu câți vânzători specifica clar exact starea ceasurilor(dacă nu credeți citiți și celelalte anunțuri ale mele,de ex.cel de la pas 516). Sincer as fi fericit sa aflu ca a-ți făcut,, țăran,,și pe alți samsari care umbla pe cam:nasul (Pitești) sau babaul (București).
seba - 01 noiembrie 2015
Raporteaza Subiectul mesajului: Re: Filet coronita citizenMesajScris: 01 Noi 2015, 13:48
Neconectat

Membru din: 27 Dec 2014, 11:20
Mesaje: 43
Ceasul este SH si a fost cumparat cu 420lei de la un tip din Pitesti pe nume Misu.Mai are si alte ceasuri la vanzare http://olx.ro/oferte/user/9s34/ .Cand m-am intalnit cu el sa vad ceasul nu mi-am dat seama ca nu se insurubeaza prea bine coronita.L-am sunat dupa 2ore dupa ce am observat ca am fost pacalit dar vanzatorul a dat vina pe mine ca nu am stiut eu sa infiletez coronita.Acum nu stiu ce sa fac sa il duc la un ceasornicar pe aici prin Pitesti

Mai nu am scris clar mai sus,CITEZ DIN MINE " .Scumpii mei,asta este TEPAR! Pentru a nu regreta mai tarziu:evitati sa cumparati ceasuri din Pitesti! "
Ete ca asta nu beli ochii la ce scrisei.......
- 01 noiembrie 2015
Comentariul a fost raportat ca avand limbaj neadecvat.
Prometeu - 03 noiembrie 2015
Raporteaza Tot respectul pentru post.Desi sunt din Pitesti sunt de acord ca e piata plina de tepari.Cat despre cei care pun replici evidente aici nu am cuvinte.Adminul probabil de aici a cumparat si el un ceas fake si de aceea promoveaza asta.
Insa nu am nimic cu cei care cumpara un ceas de la BB il poarta si vor sa il revanda in castig mai tarziu.Se numeste negot.Nu vad teapa in asta.De aceea trebuie belit ochii!. stima
- 03 noiembrie 2015
Comentariul a fost raportat ca avand limbaj neadecvat.
Alin - 03 noiembrie 2015
Raporteaza Aproape toti de pe acest sait sunteti samsari,cumparati unii de la altii sau le schimbati intre voi cu speranta unui profit,asa ca uitati va peste umarul vostru fiecare.Apropo,pe acest "nasu"toti il blameaza,cu toate acestea are f.mare spor la vanzare asa ca.....
razvanalex - 05 noiembrie 2015
Raporteaza 1.Cum lasa cineva liber la comentarii cum incep comentatorii sa spuna ca este mare pretul si a fost cumparat de la BBshop.
SI?? fiecare vinde cu ce pret vrea, chiar peste orice magazin, este pretulul mare, nu cumperi, iei de la extramega ofertele BBshop.
2. In legatura cu numitii Nasu si alin1gsm din Pitesti, am cumparat de la unul un Tag model nou, tipla, la pret f bun, iar de la celalalt un Zenith. Ambele s-au dovedit a fi super ceasuri, deci mai vand si ceasuri bune la preturi decente.
Era sa uit, Hamiltonul din anunt are intr-adevar pretul mult prea mare :)))))))))))))))))
razvanalex - 05 noiembrie 2015
Raporteaza Acum am vazut ca ziceti si de Babaul, am luat si de la el un Omega si un Doxa, ambele sunt si acum perfecte, Omega chiar imi e mila sa-l port.
Probabil am noroc :D El primeste ceasul inapoi a doua zi daca nu-ti convine ceva iar dupa cateva zile m-a sunat sa intrebe cum merg ceasurile. Pare ok dupa standardele mele. Nu-i sunt prieten sau apropiat.
Apropos, omul ala are o gramada de ceasuri despre care toti comentatorii ar crede ca sunt de pe Marte, la vanzare n-are nici un sfert probabil.
radu_2018 - 05 noiembrie 2015
Raporteaza Acest Seba este un mincinos ordinar si un escroc fără scrupule ! Acum 2 ani am cumpărat un ceas de la el la un preț destul de piperat, un Tissot prc200 care s-a dovedit a fi fake! Când l-am sunat si i-am spus , a zis ca asta e viața ca si el si- a luat teapa
andrei6666 - 05 noiembrie 2015
Raporteaza am cumparat de 2 ori ceasuri de la Alin1gsm , ambele ceasuri au fost perfecte si in condiție excelenta estetic ! pe ambele le am si acum Baume Mercier capeland si tag Heuer formula 1 , chiar am păstrat legătura cu el si ma mai sfătuiește in materie de curele/ceasuri ! Am impresia ca 90% din comentariile de aici sunt făcute de alți bișnițari de ceasuri care vor sa își crească vânzarile prin eliminarea concurentei si o fac într-un mod românesc : sa minta si sa arunce cu noroi ! Iar acest seba pare un om frustrat datorită faptului ca majoritatea ii spun ca cere niște prețuri enorme la ceasuri relativ banale!
andrei6666 - 05 noiembrie 2015
Raporteaza P.s pe ambele ceasuri am dat cât ceri tu seba pe Hamilton .... pe fiecare in parte ! Si Baume si tag e una , Hamilton e alta
Fifi-inaripatul - 05 noiembrie 2015
Raporteaza Si seba mi - a făcut mie niște oferte de 2 lei la ceasurile mele de câte ori am avut la vânzare
alin1gsm - 05 noiembrie 2015
Raporteaza IMPORTANT-eu sunt alin1gsm si as fi tare curios sa spune exact cine si ce a luat de la mine si nu a fost multumit...DA, intradevar, exista o posibilitate ca din multele ceasuri care mi au trecut prin mana sa fi fost cateva cu mici probleme estetice sau de mecanism, eu nu sunt ceasornicar si nu pot sa stiu exact ce si cum a fost facaut mai ales ca majoritatea sunt la schimb sau cumparate de pe acest site, de aici trebuie sa intelegeti ca daca vreun ceas a avut probleme minore au fost tot de le un alt vanzator, probleme pe care le observi in timp iar eu de obicei nu le pastrez. Va aduc la cunostina ca am dat ceasuri multor persoane cu ceva ani in urma si datirita "tepei" pe care le-am dat-o ma suna la cateva luni si ma roaga sa le fac rost de altceva pt prietenii sau cunostinele lor, asta pt ca au fost multumiti. Nu sunt "tepar" si nu pacesc pe nimeni, nu am decat ceasuri autentice si le dau exact asa cum le cumpar tot de la alti vanzatori, e traba lor daca le cumpar eu ieftin, asta e alta poveste, dar repet, NU AM PACALIT PE NIMENI. In acest anunt nu vad decat o mare invidie. Repet, este posibil ca din 100 si ceva de ceasuri sa se fi gasit printre ele cateva cu mici probleme, aici cred ca vorbim de max 3-4 dar de care eu nu am stiut...am prea multe cunostinte care au luat ceasuri de la mine de ceva ani si stiu prea bine ca nu am pacalit pe nimeni. BAFTA TUTUROR.
- 05 noiembrie 2015
Comentariul a fost raportat ca avand limbaj neadecvat.
Eu - 05 noiembrie 2015
Raporteaza Doamne,este un soc sa aflu ca fac oferte de doi lei și vând falsuri. Mai mult,nu exista samsari și escroci.....e un fel de legenda urbana,cam ca aia ca Elvis traieste:-(
Eu - 05 noiembrie 2015
Raporteaza Ca sa nu uit,țin să-i mulțumesc mamei omida,ca care ia ma ajutat sa scap de farmece și blesteme. Adevărată mama omida face numai bine la oameni și scoate argintul viu. Apelați la dansa și la cei de sus cu toată încrederea. Cu respect,. Seba samsarul.
Misu - 05 noiembrie 2015
Raporteaza Unde am ajuns fratilor,totul se invarte in jurul banilor;X improasca cu noroi in Y,s.a.m.d..Sterge bai comentariile astea ca nu realizezi nimic,din contra lumea se va ferii de voi;alde seba,alin,nasu etc.Stiti lozinca;fum fara foc....
Faceti la fel ca acela care se autointituleaza "ceasornicar" cu povestile lui,dar el la randul lui cumpara dici si vinde colea(mica bisnitareala) si cand nu ii comvine ce a cumparat face reclama proasta.
cretu - 05 noiembrie 2015
Raporteaza Da ,da aveti dreptate dl.Misu.
Eu - 05 noiembrie 2015
Raporteaza Eu nu șterg nimic,vad ca pe alții îi deranjează cele scrise. Și de unde a pornit??? În fine ceasul a fost vândut cu 1900 lei..... Ce a fost deranjant a fost ipocrizia unora care fac un asa zis comerț pe aici...în rest, urmărind comentariile vad ca este deranjant când scoți mizeria la suprafață. Hai ca merge și asa,tipic romanesc.
Radu_Buc - 05 noiembrie 2015
Raporteaza Doamne Seba cat poti fi de imbecil, cum poti scrie asa ceva??? Bai cretinule, aici fiecare vinde ce ceas vrea si cine vrea cumpara, cine nu nu. Unde e treaba ta daca unu cumpara cu 10 lei si vinde cu 20??? E traba fiecaruia ce vinde sau cumpara. Sunt convins ca stergi aceasta postare ca sa dai dovada de cat de las si frustrat poti fi. Vai de mine!!! Ma uimesti cu ce ai scris aici.
- 05 noiembrie 2015
Comentariul a fost raportat ca avand limbaj neadecvat.
shopceasuri2013 - 06 noiembrie 2015
Raporteaza PROBLEMA SI EXPLICATIA ESTE SIMPLA:

-toti cei care au anunturi aici , pe acest site sau olx ,anunturi cu ceasuri sunt vanzatori/bisnitari/samsari etc.Acest lucru nu este un lucru rau....orice magazin sau societate comerciala este la fel : cumpara un produs de undeva pune un adaos si il pune la vanzare.
-nimeni nu te obliga sa cumperi de la X firma sau Y persoana , totul reprezinta alegerea personala a fiecaruia, iar in momentul cand faci o alegere inseamna ca iti doresti acel produs sau te incanta raportul pret/calitate.
-fiecare isi vinde produsul cum doreste: cere pretul care il doreste,il promoveaza sau editeaza anuntul cum doreste.
-99 % din cei care vand aici ceasuri vand cu verificare colet la destinatie : cumparatorul poate verifica produsul inainte de plata daca considera ca este in stare sa verifice un ceas sau poate sa il comande pe adresa unei ceasornicarii unde este verificat de un specialist care iti spune toate defectele sau minusurile produsului/ceasului.Cei care nu verifica ceasul inainte de cumparare sau o fac in mod eronat sau fac asta desi nu au nici cel mai mic habar este responsabilitatea si vina lor(parerea mea ar trebui sa ramana la ceasul de la telefon).
-inclusiv reprezentantele si magazinele autorizate in vanzarea de ceasuri elibereaza GARANTIE de 2-5 ani,care ATENTIE :acopera decat anumite aspect: defecte de fabrica sau anumite problem mechanism,care in 90 % din cazuri cumparatorul nu le poate proba iar reprezentanta nu despagubeste sau nu repara/inlocuieste produsul am patit-o de 3 ori:odata cu BB Collection, odata la jomashop.com si odata la authenticwatches.com......parerea mea :GARANTIA LA CEASURI ESTE FICTIVA ..este atat de adevarata cat si existenta lui Mos Craciun
-doresti un ceas NOU impecabil esthetic cu toate documentele,cutii etc trebuie sa te duci la magazin sa il cumperi.vrei un ceas second-hand cumperi de aici sau de pe olc (de multe ori se pot gasi si aici ceasuri ff ok esthetic si insotite de garantie partial)
-restul discutiilor de aici sau comentarii sunt frustrai ale unora care sunt incapabili sa vanda un produs sau sunt frustrate de un pret cerut sau oferit....si e ca in chestia aia cu capra vecinului.
shopceasuri2013 - 06 noiembrie 2015
Raporteaza P.S seba fara suparare sa iti fie....ai vandut 2 ceasuri pana acum pe acest site.....nasul,alin1gms,workman,babaul,cretzu,sebastian_uk au vandut zeci de ceasuri sau sute.feedback-urile negative despre tine sunt in aceeasi masura ca si la cei de sus...desi ei au vandut 100 ceasuri si tu doua.
parerea mea este ca esti novice in aceasta treaba ...iar frustrarile tale care provin din faptul ca ai impresia ca ti se dau oferte mici la Hamilton le rasfrangi impotriva unor personae cu care tu nu ai avut contact sau de a face.
in loc sa cauti sa intelegi fenomenul acesta de vanzare sau sa ceri sfaturi persoanelor de mai sus ca sunt sigur ca oricare dintre ei ti le dadeau.....ii dai exemple negative si TIPI IN SUS SI IN JOS SA NU MAI CUMPERE NIMENI CEASURI DE LA PITESTI SAU PERSOANELE MAI SUS MENTIONATE.
tu realizezi ca cei de sus au vandut aproape 1000 de ceasuri impruna...mai mult ca 20 reprezentante BB Collection?asta nu iti pune un semn de intrebare?daca produsele lor sunt competitive sau nu piata aceasta?
seba - 06 noiembrie 2015
Raporteaza Si ete si vocea ratiunii........shopceasuri2013.
Draga domnule,voi presupune ca nu ati citit atent ooooofffffful meu,asa ca nu stiu de ce apar in aceeasi oala workman (care este o persoana de toata increderea) sau sebastian_uk (sincer,nu am spus nimic de el).
Si sa vezi,.nasul,alin1gms,babaul,cretzu....au vandut mii de ceasuri.Dai in ei,dai in fabrici si uzine.Aveti dreptate,draga domnule.....dar se pare ca au cam dat si multe TEPE! Dar faptul ca ei vand ceasuri multe este o calitate in sine.Draga shopceasuri2013,poate nu stii,dar sunt pe sait-ul asta niste insi care vand mai multe ceasuri decat cei de mai sus si nimeni nu are nimic de comentat.Puteai sa-i amintesti si pe ei.........
Si nu serios,cica .feedback-urile negative despre mine sunt in aceeasi masura ca si la cei de sus,dar in acest caz nu presupui ca sunt scrise de acelasi ins care a scris "chiar am păstrat legătura cu el si ma mai sfătuiește in materie de curele/ceasuri ! " Daca ii cauti pe la IP,o sa ai asa o surpriza...
Insa ai dreptate,totul a inceput de la faptul ca am fost frustrat.
La inceput.Apoi enervat.
Si ai dreptate....este un fenomen pe care nu -l pot intelege.
Cu respect,acelasi frustrat
seba - 06 noiembrie 2015
Raporteaza Si iata ca presupunerea este mama tuturor greselilor!!!!!
Nu-i asa shopceasuri2013?
Sau sa-ti spun Maslinosul?
mihaela2011 - 08 noiembrie 2015
Raporteaza Bag seama ca, intr-arevar, folosirea Internetului este supapa de refulare a unor frustrati, care pe deasupra nu fac distinctia dintre realitate si fictiune.
Eu nu am avut niciodata la vanzare un Longines mecanic, inzestrat cu mecanismul incriminat.

Prin urmare, ce sa iti spun: MEDICAMENTE!
mihaela2011 - 08 noiembrie 2015
Raporteaza Adica, Seba, pacientule, ma incriminezi pentru un un caz imaginar, manifestarile tale recomandandu-te pentru control psihiatric cu internare!
seba - 08 noiembrie 2015
Raporteaza Conturile crystal si mirelarodica nu v-au apartinut?
seba - 08 noiembrie 2015
Raporteaza Schimbam contul,adresa de mail, telefonul si devenim imaculati.
Mai sus il avem pe shopceasuri2013=maslinosul=nasu=..... si ce alte conturi mai are.
mihaela2011 - 08 noiembrie 2015
Raporteaza Voi incerca sa ma pun in pielea doctorului, deci voi vorbi cu pacientul. Eu sunt din Resita, Romania, planeta Pamant. Tu de pe ce planeta ai aterizat pe aici? Am contul fix de 3 ani, timp cand care nu am dublat anunturi de pe acelasi cont si nu am folosit conturi multiple. Deci nu inteleg, ce ai cu mine?

Raspuns: "In fiecare zi iese un prost din casa, important este sa te intalnesti cu el."
Din pacate, mie mi s-a intamplat asta.
ursu - 17 noiembrie 2015
Raporteaza Oameni buni!!!!!!! Alin1gsm si nasu sunt cei mai mari...escroci! Feriti-va de cei din Pitesti(astia doi lucreaza mana-n mana). Nu mai raspund la tel. dupa ce iti vand un jaf!
alin - 25 aprilie 2016
Raporteaza sunt prezenti si CEASORNICARFORUM
Daniela - 25 noiembrie 2018
Raporteaza Ma interesează ceasul Poljot Lunar


Adauga comentariul tau: