Ceasuri Morellato, cu preturi de la 469 lei (marca italiana)

CEAS DAMA MORELLATO Inscris de ValentinS (Bucuresti)
469 lei
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

Oferta poate fi vizualizata pe site: www(.)timemag(.)ro
Toate produsele sunt noi, originale, livrate in cutii Morellato, sunt insotite de factura si beneficiaza de garantie 24 luni de la data achizitionarii.

Transport gratuit prin Fan Curier.

Morellato este o marca italiana – ceasurile sunt din otel inoxidabil, au geam din cristal mineral, mecanisme quartz (cu baterie).
Morellato a luat fiinta in anul 1930 atunci cand Giulio Morellato a deschis un magazin de ceasuri si bijuterii in Venetia.
Dupa cativa ani, s-a specializat in productia de curele din piele pentru ceasuri si a inceput sa produca manual si bijuterii din aur si argint.
Morellato se vinde in aproximativ 45 de tari, in principal din Europa, Orientul Mijlociu si Asia; reteaua de distributie cuprinde aproximativ 3000 de magazine.
Incepand din anul 2016, ambasadoarea marcii Morellato este Michelle Hunziker (actrita, model, cantareata si prezentatoare de televiziune).
Ceasurile Morellato sunt produse din materiale de calitate, iar esenta acestei marci este reprezentata de imbinarea perfecta dintre proportiile armonioase si stilul italian sofisticat.

Data anunt: 21 iunie 2018 Vizualizari: 0
Contact

Vrei sa il cumperi? Contacteaza vanzatorul:

0740580709

ValentinS

Anunturi: 67
Anunturi marcate ca vandute: 1
Membru din: 10-2014
Recomanda daca ai cumparat de la el:

Inca nu exista comentarii.


Adauga comentariul tau:






Recomandari
Alte ceasuri de la ValentinS
Viceroy
669 lei
Sector
535 lei
Swatch
260 lei
Fossil
290 lei