ceas Wostok cu secundar periferic și calendar (mecanism mai rar, 2605)

CEAS BARBATESC WOSTOK Inscris de Ceasornicar
0266
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

...... ceas Wostok ..... mecanism rar 2605 ..... secundar periferic .... Breguet ..... ceas sovietic ..... Made in USSR ..... .

Fabrica de ceasuri Wostok ...... Tschistopol Glavpribor ..... ceasuri de bord pentru tancuri și avioane ..... ceasuri de mînă militare ..... Vostok .... ceasurile Pobeda ..... ceasul Kama .... ceasul Komandirskie ...... ceasul Amfibia ..... .

Ceasul este într-o condiție tehnică și estetică foarte bună; revizia completă a fost făcută recent la Vaisler Horology. Piesa se vinde impreuna cu o curea noua, dedicata, din piele maro roscat, iar transportul cade în sarcina cumpărătorului. Pentru acest ceas puteți alege o frumoasă curea din piele autentică de struț, șarpe sau vițel (găsiți curele pentru ceas la secțiunea „curele piele”), 100% handmade. Alte accesorii pentru ceasuri găsiți la secțiunile „pernițe” și „cutii ceasuri”.

Atenție: feriți ceasul de lovituri sau șocuri mecanice puternice. Deși are un mecanism solid cu amortizoare la balansier, este totuși doar un ceas ! Feriți ceasul de apă și atmosfere umede, acide. Chiar dacă are garnituri de etanșare, în timp acestea slăbesc cîte puțin. Evitați apropierea de cîmpuri (electro)magnetice intense. Spirala balansierului este sensibilă, putînd rămîne cu un slab magnetism care îi perturbă funcționarea. Periodic, la 3-4-5 ani, e bine să-i faceți o nouă revizie la ceasornicar. Chiar și cel mai bun ulei se degradează în timpul unei funcționări mecanice îndelungate.

Data anunt: 31 mai 2014 Actualizat: 26 decembrie 2014 Vizualizari: 2161

Ceasornicar

Anunturi: 1380
Anunturi marcate ca vandute: 898
Membru din: 10-2012
Recomanda daca ai cumparat de la el:

Comentarii:

bisca - 07 ianuarie 2015
Raporteaza sefule da esti scump rau. vainzi toate harburile rusesti pe milioane
owner - 07 ianuarie 2015
Raporteaza Opinia dumneavoastra vine probabil dintr-o frustrare, altfel nu-mi explic de ce credeti ca ar interesa pe cineva elucubratiile ce va bintuie. Sinteti liber sa cumparati de oriunde gasiti cu doi lei. Aveti mai jos un link, catre utilizatorul stefanica_nicoleta, care are la vinzare un Atlantic aproape ruginit la pretul de 1.100 de euro. Poate aveti ceva de comentat si la dinsa.

http://www.ceasuridemana.ro/ceas-atlantic_a191816.html
mihai - 14 ianuarie 2015
Raporteaza acceptati 150?
owner - 14 ianuarie 2015
Raporteaza Ceasul a fost expediat astazi, la pretul afisat, catre noul proprietar.
owner - 15 ianuarie 2015
Raporteaza Mai sint inca doua pe site-ul meu, aveti link-urile mai jos. Daca va decideti, dati-mi un telefon pentru a stabili detaliile livrarii.

http://www.ceasuridemana.ro/wostok-mecanism-mai-rar-calibru-2605_a165495.html

http://www.ceasuridemana.ro/wostok-mecanism-2605-mai-rar-icirc-nt-icirc-lnit-cu-secundar-periferic-si-calendar_a172400.html
alex - 19 ianuarie 2015
Raporteaza tot respectul ptr modul profesionist de promovare a produsului
owner - 19 ianuarie 2015
Raporteaza Va multumesc. E o pasiune, practic eu nu consider ceasurile "produse", poate de aceea reusesc sa transmit si altora aceste lucruri frumoase. Important e sa fii original, de aceea fiecare utilizator al site-ului ceasuridemana.ro care nu copiaza de la altii merita apreciat, chiar daca scrie in doar citeva cuvinte informatiile esentiale. Este stilul fiecaruia, inconfundabil :)


Adauga comentariul tau:






Recomandari
Alte ceasuri de la Ceasornicar
Seiko
330 lei
Hellas
340 lei
Glashutte
750 lei
Tourist
1.250 lei
Tanis
350 lei