ceas Voga (Lanco–Langendorf Watch Co.), mecanism Lorsa 238

CEAS BARBATESC VOGA Inscris de Ceasornicar
0216
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

....... ceas Voga ....... Langendorf........ mecanism Lorsa 238 ........ .

Marca Voga .......... Langendorf Watch Co. SA, .......... Langendorf Watch Company ........ cel mai mare producător de ceasuri din lume ! ........ localitatea elvețiană Langendorf ....... Lanco, ........ Colonelul Johann Viktor Kottmann ........ Uhrenfabrik Langendorf .......... Vuk DjurinoviÇ, „125 Jahre Uhrmacherschule im Kanton Solothurn”). ........ Karl Kottmann, ........ ceasornicărie....... Lucien Tieche ....... Neuchâtel ........ Langendorf,....... La Chaux-De-Fonds. ....... „Schweizerischen Gesellschaft für Uhrenindustrie AG" (SGU). ....... „Société Suisse pour l’Industrie Horlogère Genève” (SSIH), ....... Omega și Tissot. ...... SSIH, ASUAG........... Nicolas Hayek. ........ marca Lanco ...... Aetos Watch Company,...... .

Ceasul provine din colecția personală, arată și funcționează bine, fără abateri semnificative. Revizia a fost făcută recent la Atelierul de Ceasornicărie Adrian Sîrbu. Se livrează cu tot cu curea, iar transportul cade în sarcina cumpărătorului. Pentru acest ceas puteți alege o frumoasă curea din piele autentică de struț, șarpe, capră sau vițel (găsiți curele pentru ceas la secțiunea „curele piele”), 100% handmade. Alte accesorii pentru ceasuri găsiți la secțiunile „pernițe” și „cutii ceasuri”.

Atenție: feriți ceasul de lovituri sau șocuri mecanice puternice. Deși are un mecanism solid cu amortizoare la balansier, este totuși doar un ceas ! Feriți ceasul de apă și atmosfere umede, acide. Chiar dacă are garnituri de etanșare, în timp acestea slăbesc cîte puțin. Evitați apropierea de cîmpuri (electro)magnetice intense. Spirala balansierului este sensibilă, putînd rămîne cu un slab magnetism care îi perturbă funcționarea. Periodic, la 3-4-5 ani, e bine să-i faceți o nouă revizie la ceasornicar. Chiar și cel mai bun ulei se degradează în timpul unei funcționări mecanice îndelungate.

Data anunt: 02 iulie 2014 Actualizat: 02 septembrie 2014 Vizualizari: 1458

Ceasornicar

Anunturi: 1380
Anunturi marcate ca vandute: 898
Membru din: 10-2012
Recomanda daca ai cumparat de la el:

Comentarii:

Catalinn111 - 02 septembrie 2014
Raporteaza Minunate aceste descrieri cu lux de amanunte ale dvs, se vede ca sunteti pasionat cu adevarat de ceasuri... Am o intrebare, mentionati, cel putin in privinta cestui ceas, ca revizia a fost facuta de Adrian Sarbu. Acest domn este ceasornicar de meserie, are vreun atelier deschis publicului in Bucuresti ? Multumesc.
owner - 02 septembrie 2014
Raporteaza Multumesc, da, sint mai mult decit pasionat, de aceea imi repugna sa vad ca pe acest site si nu numai au aparut multi neseriosi in ultima vreme (ii numesc asa generic, deoarece fiecare are stilul propriu de a pacali oamenii), care vor ajunge sa distruga munca si pasiunea celorlalti. Da, dl. Sirbu este ceasornicar profesionist. Chiar in octombrie va pleca in Elvetia, la (inca) un curs. Lucreaza la o firma mare in centru, dar nu pot sa va spun aici toate amanuntele deoarece nu-i civilizat sa facem reclama mascata pe site-ul altora :) Va rog sa-mi trimiteti un mail si am sa va dau toate datele de contact.


Adauga comentariul tau:






Recomandari
Alte ceasuri de la Ceasornicar
Helvetia
800 lei
ARSENAL
550 lei
Certina
720 lei
Teckel
440 lei
Omega
2.500 lei