ceas Viceroy quartz, NOS, mecanism Miyota 1L32, brăţara originală

CEAS DAMA VICEROY Inscris de Ceasornicar
60 lei
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

Acest ceas de damă Viceroy este echipat cu un mecanism de calitate Miyota 1L32 cu secundar central, fabricat de binecunoscuta companie Citizen. Ceasul are dimensiunile de 29x40 mm, iar mecanismul are dimensiunile de 15,3x17,8 mm şi numai 2,28 mm înălţime. Cristalul de quartz oscilează cu o frecvenţă de 32.768 Hertzi, asigurînd o precizie de +- 20 de secunde lună. Mecanismul mai are următoarele funcţii: PSRM (Powercell Saving Reset Mechanism), DFC (Digital Frequency Control), OLCD (Over-loading Compensation Device) şi hack (secundarul se opreşte la tragerea remontoarului pentru potrivirea orei). Capacul spate din oţel este marcat cu numărul de serie 40905 şi cu logo-ul Viceroy. Remontoarul este cel original, marcat cu simbolul companiei. Carcasa este integral din oţel, în două donuri. Cadranul alb cu marcaje şi indicatoare aurii este impecabil. Brăţara originală, din oţel, în două tonuri (vezi foto 3 şi 8), are închizătoarea originală marcată cu logo-ul Viceroy.

Marca spaniolă de ceasuri Viceroy, cu sediul la Madrid, a fost înfiinţată în 1951 de către Juan Palacios Serrano. Din 1982, compania face parte din holdingul spaniol Munreco Group, cu sediul la Alcobendas (Madrid). Ceasurile Viceroy au o pronunţată tentă sportivă: cadrane şi brăţări masive, numerale mari pentru a crea un look dinamic. Unele modele sînt foarte căutate în Europa. Promotorii oficiali ai brandului Viceroy sînt pilotul Fernando Alonso şi pop-starul Enrique Iglesias.

Ceasul este într-o stare tehnică şi estetică excelentă, aproape NOS. Se livrează împreună cu brăţara originală, iar transportul cade în sarcina cumpărătorului. Pentru acest ceas puteţi alege o frumoasă curea din piele autentică de struţ, şarpe, capră sau viţel (găsiţi curele pentru ceas la secţiunea „curele piele”), 100% handmade. Alte accesorii pentru ceasuri găsiţi la secţiunile „perniţe” şi „cutii ceasuri”.

Atenţie: feriţi ceasul de lovituri sau şocuri mecanice puternice. Feriţi ceasul de apă şi atmosfere umede, acide. Chiar dacă are garnituri de etanşare, în timp acestea slăbesc cîte puţin. Evitaţi apropierea de cîmpuri (electro)magnetice intense. Periodic, la 1-2 ani, e bine să-i înlocuiţi bateria.

Data anunt: 01 aprilie 2016 Actualizat: 02 ianuarie 2024 Vizualizari: 546
Contact

Vrei sa il cumperi? Contacteaza vanzatorul:

0747404440

Ceasornicar

Anunturi: 1379
Anunturi marcate ca vandute: 889
Membru din: 10-2012
Recomanda daca ai cumparat de la el:

Recomandari
Alte ceasuri de la Ceasornicar
Buler
450 lei
Junghans
410 lei
Poljot
750 lei
Technos
325 lei