ceas Slava MiG-29 “Fulcrum”, mecanism 2414

CEAS BARBATESC SLAVA Inscris de Ceasornicar
0384
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

... ceas Slava ... MiG-29 „Fulcrum” ... mecanism Slava 2414 ... 21 de rubine ...balansier ... elynvar ... Aera ... sovietică ... avion de vînătoare MiG-29 ....

Mikoian-Gurevici MiG-29 ... avion de vînătoare ... Uniunea Sovietică ... avion de superioritate aeriană ... codul NATO ... Fulcrum ... Mikoian ... Forțelor Aeriene Sovietice ... MiG-29 ... Suhoi Su-27 ... avioanele de vînătoare americane ... F-15 Eagle ... F-16 Fighting Falcon ... Forțelor Aeriene Române.

Slava ... limba rusă ... ceasurilor sovietice și rusești ... radiotelegrafie ... ceasornicari din Moscova ... ceasuri deșteptătoare ... ceasuri stradale electrice ... ceasurile de mînă Start ... mecanismul 32yH ... ceasurile Pobeda ... mecanismului Lip T-15 ... ceasuri cu sonerie ... ceasuri electro-mecanice ... ceasuri cu diapazon ... ceas de mînă pentru bărbați ... mecanism 2428 ... primul ceas cu quartz sovietic ... ceasurile românești Orex ... mecanisme Slava.

Ceasul provine din colecția personală, este într-o stare tehnică și estetică foarte bună. Revizia completă a fost făcută recent. Se livrează cu tot cu cureaua de prezentare iar transportul cade în sarcina cumpărătorului. Pentru acest ceas puteți alege o frumoasă curea din piele autentică de struț, șarpe, capră sau vițel (găsiți curele pentru ceas la secțiunea „curele piele”), 100% handmade. Alte accesorii pentru ceasuri găsiți la secțiunile „pernițe” și „cutii ceasuri”.

Atenție: feriți ceasul de lovituri sau șocuri mecanice puternice. Deși are un mecanism solid cu amortizoare la balansier, este totuși doar un ceas ! Feriți ceasul de apă și atmosfere umede, acide. Chiar dacă are garnituri de etanșare, în timp acestea slăbesc cîte puțin. Evitați apropierea de cîmpuri (electro)magnetice intense. Spirala balansierului este sensibilă, putînd rămîne cu un slab magnetism care îi perturbă funcționarea. Periodic, la 3-4-5 ani, e bine să-i faceți o nouă revizie la ceasornicar. Chiar și cel mai bun ulei se degradează în timpul unei funcționări mecanice îndelungate.

Data anunt: 04 august 2014 Actualizat: 31 martie 2016 Vizualizari: 2117

Ceasornicar

Anunturi: 1379
Anunturi marcate ca vandute: 889
Membru din: 10-2012
Recomanda daca ai cumparat de la el:

Comentarii:

cristi1 - 29 decembrie 2014
Raporteaza va salut.mai e valabil ceasul sau e vandut?
owner - 29 decembrie 2014
Raporteaza Va salut la rindul meu. Piesa este rezervata pentru un client vechi si permanent, care, datorita colaborarii indelungate si fructuoase, beneficiaza de multiple facilitati. Daca se razgindeste (s-a mai intimplat, rar, dar cine stie) si doriti sa va anunt cu prioritate, va rog sa-mi trimiteti un e-mail cu datele de contact. Va multumesc.
cristi1 - 30 decembrie 2014
Raporteaza o sa mai vad pe aici daca e vandut sau nu...multumesc oricum.AN NOU cu bine.
silviu - 14 iulie 2015
Raporteaza Cam demult apare rezervat ceasul. Mai e disponibil sau nu?
owner - 14 iulie 2015
Raporteaza Da, cel putin deocamdata. Asa cum am mai spus, clientii care au achizitionat pina acum zeci de piese au alte facilitati. Daca lasati un numar de telefon (puteti sa mi-l trimiteti pe una dintre adresele de mail, nu sa-l postati aici) va anunt daca devine disponibil acesta sau daca mai renunt la vreunul. Multumesc.
silviu - 15 iulie 2015
Raporteaza O sa urmaresc anuntul si o sa va caut daca apar noutati. Merci oricum
owner - 15 iulie 2015
Raporteaza Cum doriti, dar daca erati atat de interesat era cea mai buna solutie. Va salut.
- 15 octombrie 2015
Comentariul a fost raportat ca avand limbaj neadecvat.
- 15 octombrie 2015
Comentariul a fost raportat ca avand limbaj neadecvat.
- 01 decembrie 2015
Comentariul a fost raportat ca avand limbaj neadecvat.
- 01 decembrie 2015
Comentariul a fost raportat ca avand limbaj neadecvat.


Adauga comentariul tau:






Recomandari
Alte ceasuri de la Ceasornicar
Technos
325 lei
Silvana
860 lei
Laco
600 lei
Seiko
420 lei
Olma
500 lei