ceas Helbros Invincible, mecanism rar PUW 463, cu ștanță D.B.G.M., calendar asimetric

CEAS BARBATESC HELBROS Inscris de Ceasornicar
0257
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

... ceas Helbros Invincible ... mecanism PUW 463 ... Mecanismul pentru uz milita ... D.B.G.M., ... West Germany ...

... Elveția, Statele Unite și Germania ... Helbros ... New York ... Elgin ... Delaware ... Helvetic Brothers ... Helbros ... Helbein ... Helbein Brothers ... ceasornicari de meserie ... Benrus ... Ceasuri Helbros ... marca Helbros ... Helbein-Stone Co. ... Helbros Watch Co. Inc ... Geneva ... Froidevaux Freres ... Neuchâtel ... Porrentruy ... Müntschemier ... Biel ... La Chaux-de-Fonds ... Les Breuleux ... Mayclode SA ... Franța ... modele Helbros ... Unic ... marca Helbros ... Jules Jurgensen ... .

Ceasul face parte din colecția personală și se află într-o stare tehnică și estetică excelentă. Revizia a fost făcută recent. Piesa se vinde fără cureaua de prezentare, iar transportul cade în sarcina cumpărătorului. Pentru acest ceas puteți alege o frumoasă curea din piele autentică de struț, șarpe, capră sau vițel (găsiți curele pentru ceas la secțiunea „curele piele”), 100% handmade. Alte accesorii pentru ceasuri găsiți la secțiunile „pernițe” și „cutii”.

Atenție: feriți ceasul de lovituri sau șocuri mecanice puternice. Deși are un mecanism solid cu amortizoare la balansier, este totuși doar un ceas ! Feriți ceasul de apă și atmosfere umede, acide. Chiar dacă are garnituri de etanșare, în timp acestea slăbesc cîte puțin. Evitați apropierea de cîmpuri (electro)magnetice intense. Spirala balansierului este sensibilă, putînd rămîne cu un slab magnetism care îi perturbă funcționarea. Periodic, la 3-4-5 ani, e bine să-i faceți o nouă revizie la ceasornicar. Chiar și cel mai bun ulei se degradează în timpul unei funcționări mecanice îndelungate.

Data anunt: 31 mai 2014 Actualizat: 30 noiembrie 2014 Vizualizari: 3160

Ceasornicar

Anunturi: 1380
Anunturi marcate ca vandute: 898
Membru din: 10-2012
Recomanda daca ai cumparat de la el:

Comentarii:

cumparator - 06 martie 2015
Raporteaza Va salut! Acest ceas mai este de vanzare? Multumesc frumos!
owner - 06 martie 2015
Raporteaza Buna seara. Este rezervat pentru un client fidel, cu care colaborez de mult timp si care are un alt statut. Imi pare rau, sper sa gasiti si alte ceasuri pe placul dumneavoastra pe site-ul meu personal. Posibil sa mai pun vreun Helbros Invincible din colectia mea, din cite tin minte mai am vreo trei, dar n-as putea sa va p[recizez cind va fi asta.
cumparator - 06 aprilie 2015
Raporteaza Buna seara! Am revenit dupa o luna de zile si am citit raspunsul dumneavoastra. Daca mai aveti un ceas asemanator cu acest Helbros Invincible, un ceas bine intretinut, atunci cand il veti pune la vanzare am sa va pot oferi pe el 650 RON. Ce sa fac!? Imi place foate mult modelul si doresc sa il am in colectie. Sanatate!
owner - 06 aprilie 2015
Raporteaza Va salut. Voi tine cont de oferta dumneavoastra, dar posibil sa va coste mai putin :) Cred ca am trimis la revizie, printre alte 120 de piese, si un Invincible, dar nu-s sigur daca era cu calendar asimetric sau ba. Cind se intoarce voi verifica si am sa va dau de stire.
owner - 06 aprilie 2015
Raporteaza Da, este cu mecanism PUW 360, fabricat la inceputul anilor '60.
cumparator - 06 aprilie 2015
Raporteaza Multumesc frumos!
cumparator - 06 aprilie 2015
Raporteaza V-am trimit pe privat adresa mea de e-mail unde ma veti putea contacta atunci cand va veni momentul. Sa auzim de bine!
- 20 septembrie 2015
Comentariul a fost raportat ca avand limbaj neadecvat.
owner - 20 septembrie 2015
Raporteaza Daca are un pret rezonabil, ma puteti contactat direct pe e-mail sau telefon 0747 40 44 40.


Adauga comentariul tau:






Recomandari
Alte ceasuri de la Ceasornicar
WILHELM
600 lei
Darwil
760 lei
Seiko
330 lei
Dugena
650 lei
Pobeda
350 lei