Ceas Barbatesc IK Colouring Tourbillon, Mecanic Automatic tip Skeleton

CEAS BARBATESC IK COLOURING Inscris de Luis (Iasi)
200 LEI
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

Vand ceas de tip Skeleton, barbatesc mecanic automatic. Ceasul este nou, de calitate superioara, avand un finisaj excelent. Este confectionat in totalitate din otel inoxidabil, geamul este de tip cristal-mineral, iar bratara este din otel inoxidabil. IK Colouring este una dintre cele mai bune si mai cunoscute companii din China, in realizarea de ceasuri de calitate superioara.

Ceasul este elegant, fiind negru in totalitate si are 3 mini-cesulete functionale ce arata ora in format 24, un secundar in plus si un cesulet ce arata luna sau soarele in functie de ora din zi in carene aflam.

Ceasul este kinetic, se incarca automat la miscarea mainii, nefiind nevoie sa il intoarceti decat daca il scoateti de la mana pentru mai mult de 24 de ore.

Dimensiuni cadran: 42mm diametru si 12mm grosime.

Dimensiuni bratara: 22cm.

PRETUL NU ESTE NEGOCIABIL!

Data anunt: 09 aprilie 2014 Actualizat: 11 septembrie 2014 Vizualizari: 1413
Contact

Vrei sa il cumperi? Contacteaza vanzatorul:

0748368844

Luis

Anunturi: 58
Anunturi marcate ca vandute: 43
Membru din: 06-2013
Recomanda daca ai cumparat de la el:

Comentarii:

Luis - 09 aprilie 2014
Raporteaza Vad ca nu ai alta treaba decat sa comentezi aiurea. Da, sunt ceasuri chinezesti, asa scrie si in anunt, nu ascund asta. Dar IK Colouring e o firma care face ceasuri in China dinainte sa tre fi nascut tu. Au experienta in domeniu si fac ceasuri de calitate buna tinand cont de pret. Nu toata lumea are bani de ceasuri la zeci de milioane cum poate pretinzi tu ca ai.


Adauga comentariul tau:






Recomandari
Alte ceasuri de la Luis
Eyki
50 LEI
GOER
80 LEI
shark
180 LEI
shark
150 LEI
Eyki
50 LEI