Casio

CEAS BARBATESC CASIO EDIFICE Inscris de 20178102 (Onesti)
1350 LEI
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

Acest model de ceas dispune de un cadran simplu, care permite utilizatorului sa citeasca precis ora dintr-o singura privire. De asemenea, se leaga cu telefoanele smartphone, facând astfel usoara verificarea orei pentru mai mult de 300 de orase din întreaga lume din 40 de fusuri orare.

Proiectat pentru oamenii de afaceri, aceste model de ceas dispune de o fata a ceasului puternic contrastanta, multidimensionala. Distribuirile simple afiseaza în mod clar, dintr-o singura privire, atat ora locala cat si o ora de pe glob. Utilizatorii pot de asemenea comuta cu usurinta ora afisata pe cadranul inserat cu ora de pe cadranul principal si viceversa, fie de la ceas sau de la smartphone, pentru a vizualiza, în timp ce calatoresc, ora locala pe acele principale ale orarului si minutarului si ora locala pe cadranul inserat.

Nouile modele din seria ECB-500 se conecteaza cu un smartphone printr-o o singura apasare de buton si isi ajusteaza în mod automat ora pentru locatia curenta în timp ce efectueaza si corectia pentru ora de vara, daca este necesar. Acest lucru este realizat cu o superba usurinta in utilizare, deoarece timpul poate fi setat doar prin selectarea unei locatii pe o harta a lumii sau dintr-o lista de orase incluse în aplicatia pentru smartphone CASIO WATCH+.

Prin utilizarea aplicatiei descarcabile CASIO WATCH+ si conectarea la un smartphone, utilizatorii ceasurilor ECB-500 pot accesa urmatoarele functii Mobile Link:

     Poate fi afisata ora a peste de 300 de orase de pe glob doar prin selectarea dintr-o harta a lumii sau dintr-o lista a oraselor.
     La un anumit moment specificat în fiecare zi, ceasul ajusteaza automat ora la ora locatiei de origine (domiciliu) sau internationale specificate anterior (facandu-se corectia pentru ora de vara, daca este necesar).
     Informatiile despre ora de vara sunt tinute la zi prin simpla actualizare a aplicatiei.
     Alarma si diverse alte setari de timp poate fi usor resetate utilizând smartephone-ul. Caracteristica de Gasitor Telefon permite activarea unei alarme pe smartphone prin apasarea unui buton de ceas.
     
Telefoane compatibile (Atentie nu este un smarthwatch).
Pentru o lista actualizata a smartphone-urilor suportate si informatii suplimentare, va rugam sa vizitati: /> * Bluetooth este o marca comerciala înregistrata sau marca comerciala a Bluetooth SIG, Inc.
* Alte marci si denumiri comerciale sunt cele ale proprietarilor respectivi.
Iluminare a cadranului cu LED (Super Iluminator) (selectarea duratei de iluminare (1.5 secunde sau 3 secunde); functie After-Glow inclusa)
Alimentare solara. Ceasul dispune de un accumulator ce se incarca de la orice sursa de lumina.
Culoare LED: Alb (super iluminator)
Repere si indicatoare fosforescente "Neobrite"
Mobile Link (Ceasul poate fi conectat wireless la un smartphone prin Bluetooth® SMART)
Dual dial time (fus orar suplimentar): afisarea simultana a orelor pentru doua orase de pe glob
Mod Avion (Mod Offline): La o simpla apasare de buton, ceasul trece la modul offline. Acest lucru inseamna ca puteti dezactiva receptorul wireless sau GPS cand sunteţi in aer, pe durata zborului.
Cautare telefon: Daca apasati un buton de pe ceas, smartphone-ul emite un sunet, astfel incat sa stiti imediat unde este.
Afiseaza ora pt. 40 de fusuri orare (40 de orase+UTC), afisare cod de oras, comutare ora de vara on/off, Interschimbare Oras de Origine/Oras Ora Globala 
Cronometru cu sutimi de secunda (1/100 s- 24 ore)
Timer (cronometrare inversa) - 1/1 min. - 24 ore
Caracteristica de deplasare a acelor (acele ceasului se misca din drum pentru a permite o vizualizare neobstructionata a continutului afisajului digital.)
Avertizare baterie (accumulator) scazuta
Power saving (acele ceasului se opresc pentru a economisi energie atunci cand ceasul este lasat in intuneric)
5 alarme zilnice
Buton sunet operatii on/off
Calendar perpetuu (pana in anul 2099)
Afisare ora in format 12h sau 24h
Masurare Timp
Analog: 3 ace (ora, minut (acul se misca la fiecare 10 secunde), secunda), 1 cadran (minut si ora pentru ora pe glob)
Digital: Ora, minut, secunda, pm, data, zi, am/pm pentru ora pe glob
Geam din cristal mineral durificat
Carcasa solida din otel inoxidabil antialergic
Bratara solida din otel inoxidabil antialergic
Siguranta anti-deschidere accidentala a bratarii
Rezistenta la apa (10 bar)
Potrivit pentru inot si snorkelling. Ceasul este rezistent la apa pana la 10 bar (100 metri), tineti cont ca valoarea in metri nu se refera la adancimea de scufundare ci la presiunea aerului utilizat in cursul testului de rezistenta la apa. Este contraindicat sa apasati butoanele in apa sau sa scoateti coronita ceasului. Cureaua de piele nu este indicat sa intre in apa pentru ca se deterioreaza!
Precizie: +/- 15 secunde/luna
Durata aprox. de functionare a bateriei:(candu nu este incarcata)
8 luni - baterie reincarcabila (perioada de functionare cu utilizare normala fara expunere la lumina dupa incarcarea bateriei)
26 luni - baterie reincarcabila (perioada de operare cand ceasul s-a aflat in intuneric total avand functia Power Save activata dupa incarcarea la maxim a bateriei)
Tip baterie: Accumulator CTL1616
Dimensiuni carcasa: aprox. 51.70mm x 48.30mm x 14.60mm (Lungime x Latime x Grosime)
Greutate: aprox. 191.00 g

Data anunt: 25 mai 2017 Vizualizari: 101
Contact

Vrei sa il cumperi? Contacteaza vanzatorul:

0748216016

20178102

Anunturi: 2
Anunturi marcate ca vandute: 1
Membru din: 03-2017
Recomanda daca ai cumparat de la el: