Casio Edifice EQB-510D-1AER

CEAS BARBATESC CASIO EDIFICE Inscris de alex750 (Bucuresti)
1350 Lei
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

Nou, cu garantie, achizitionat UK

EQB-510 Bluetooth v4.0 EXCLUSIVE LINE UP
Operare ușoară de Bluetooth SMART pentru a sincroniza cu informatiile de timp din smartphone. Se ofere acces la ora a mai mult de 300 de orașe din lume, in fiecare din cele 40 de fusuri orare. Legatura cu smartphone - Smartphone Link - a schimbat gândirea convențională despre ceasul analogic. Constructie indrazneata. Detalii rafinate. Metal de calitate, cu o prezenta puternica.
Un design îndrăzneț a fost creat pentru a sublinia, cu mai mult curaj și eleganta, frumusetea esențiala a metalului.
Acest ceas Ora Globala de înaltă performanță beneficiaza de compatibilitatea SMART Bluetooth pentru a oferi o multitudine de funcții cu legatura la dispozitivul smartphone.
Ceasul doloseste informațiile exacte despre timp din smartphone pentru a sincroniza ora în locația sa actuală, cu cu o singură operatiune de buton, oriunde în lume.
Pur și simplu atingând ecranul smartphone-ului, sunt furnizate informatii despre ora pentru oricare unul din cele 300 de orașe de pe glob.
De asemenea, include si Cadran Dual Ora Globala, care permite afișarea simultană a orelor în oricare două orașe din lume.

Evolutia ceasului analogic este accelerata de puterea tehnologiilor digitale.
Butonul de sincronizare este embosat cu bine-cunoscuta pictograma Bluetooth®.
Dotat cu rezistenta la apa 10 bar si alimentare solara, modelul EQB-510D-1AER vine cu o multitudine de functii:
AFIDAJ DUAL TIME: Ora exacta pentru 300 de orașe: Afișajul timp secundar va permite sa vedeti usor ora de acasă în timp ce efectuati călătorii în străinătate. Puteți utiliza, de asemenea, această funcție pentru a planifica din timp, de acasa, ziua de destinație. Ca rezultat, puteti vedea dintr-o singura privire cele mai importante ore.
SETARE ALARMA: Stabilirea memento-urilor și a întâlnirilor nu a fost niciodată atât de ușoara. Nu numai că sunteți în măsură de a alege ora din sute de orașe utilizând aplicația - puteți seta, de asemenea,rapid și ușor alarma de pe ceas.
CAUTARE TELEFON: Indiferent dacă smartphoneul dvs. este în geantă sau sub un teanc de hârtie, funcția practia de căutare a telefonului declanseaza un semnal puternic de pe telefonul smartphone prin simpla apăsare a unui buton.
Mobile Link (Funcția de legătură cu un dispozitiv Bluetooth® SMART folosind comunicații fără fir)
Utilizarea Mobile Link necesită descărcarea si instalarea pe telefon a aplicaţiei "CASIO WATCH+" pe care o puteti descarca din Google Play sau din Apple App Store . Dupa instalarea aplicatiei, activati functia Bluetooth pe smartphone-ul dvs iar ultimul pas este sa va conectati la ceasul EQB-510: apăsați butonul Bluetooth® de pe ceasul dvs. EQB-510 și stabiliti legătura cu smartphone-ul dvs.
Telefoane compatibile: Acest ceas este compatibil cu: * iPhone 4s, 5, 5c, 5s (iOS 7 – 8.2) 6, 6 Plus (iOS 8.1.3 – 8.2); Samsung Galaxy Note 3 (Android 4.3 – 5.0); Samsung GALAXY Note4 (Android 5.0), Samsung Galaxy S4 (Android 4.3 – 5.0); Samsung Galaxy S5 (Android 4.4, 5.0), GALAXY S5 Active (Android 5.0), Samsung GALAXY S6 (Android 5.0), Samsung GALAXY S6 Edge (Android 5.0).
Pentru informații cu privire la modelele de telefoane acceptate și cele mai recente știri, vizitați linkul
* Bluetooth este o marcă înregistrată sau marcă comercială a Bluetooth SIG, Inc
* Alte mărci comerciale și denumiri comerciale sunt cele ale proprietarilor respectivi.

Repere si indicatoare fosforescente "Neobrite"
Alimentare solara
Mobile Link (Ceasul poate fi conectat wireless la un smartphone prin Bluetooth® SMART)
Dual time (fus orar suplimentar): un al 2-lea fus orar poate fi setat si apelat; Interschimbare ora oras de Origine
Afiseaza ora pt. 300 orase de orase
Afisare zi si data curenta
Avertizare baterie scazuta
Cronometru 1/1s - ore; Altele: Viteza (0 pana la 300 unitati/ora): Poate fi masurata viteza medie pentru un traseu parcurs. Pur și simplu introduceti distanta la inceput si apoi apasati cronometrul atunci cand s-a atins destinatia - si astfel viteza medie este aratata.
Alarma zilnica
Calendar perpetuu (pre-programat pana in anul 2099)
Mod Avion (Mod Offline): La o simplă apăsare de buton, ceasul trece la modul offline. Acest lucru înseamnă că puteți dezactiva receptorul wireless sau GPS când sunteţi în aer, pe durata zborului.
Cautare telefon: Daca apasati un buton de pe ceas, smartphone-ul emite un sunet, astfel incat sa stii imediat unde este.
Indicator E-mail: Un simbol de pe fata ceasului indica daca aveti e-mailuri in Inbox
Avertizare baterie scazuta
Power saving (acele ceasului se opresc pentru a economisi energie atunci cand ceasul este lasat in intuneric)
Coronita infiletata, pentru o protectie mai buna la apa
Geam din cristal mineral
Carcasa solida din otel inoxidabil
Bratara solida din otel inoxidabil
Siguranta anti-deschidere accidentala a bratarii
8 luni - baterie reincarcabila (perioada de functionare cu utilizare normala fara expunere la lumina dupa incarcarea bateriei) sau 34 luni - baterie reincarcabila (perioada de operare cand ceasul s-a aflat in intuneric total avand functia Power Save activata dupa incarcarea la maxim a bateriei)
Rezistenta la apa (10 bar)
Potrivit pentru inot si snorkelling. Ceasul este rezistent la apa pana la 10 bar (100 metri), tineti cont ca valoarea in metri nu se refera la adancimea de scufundare ci la presiunea aerului utilizat in cursul testului de rezistenta la apa. Este contraindicat sa apasati butoanele in apa sau sa scoateti coronita ceasului. Cureaua de piele nu este indicat sa intre in apa pentru ca se deterioreaza!
Precizie: +/- 15 secunde pe luna
Tip baterie: CTl1616
Dimensiuni carcasa: aprox. 52.00mm x 48.10mm x 14.10mm (Lungime x Latime x Grosime)
Greutate: aprox. 191.00 g
Modul: 5429

Pret negociabil.

Data anunt: 25 mai 2017 Vizualizari: 81

alex750

Anunturi: 2
Anunturi marcate ca vandute: 2
Membru din: 05-2017
Recomanda daca ai cumparat de la el: